Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydzę się siebie

..............WSTYDZĘ SIĘ WYJŚC NA ULICE..........

Polecane posty

Gość wstydzę się siebie

Naprawde już sama nie wiem, czy jestem piękna czy paskudna. Nigdy nikt nie powiedział mi w oczy, że jestem brzydka ale z rożnych źródeł wiem, że w szkole podstawowej, średniej plotkowano na temat mojego wyglądu. Przez całe dzieciństwo bardzo wstydzilam sie swojego wyglądu, unikałam ludzi co odbija się na teraźniejszosci. Po ukończeniu liceum spotkalam się z bardzo pozytywnymi opinniami na temat mojego wyglądu, czasem bardzo bezpośrednimi. Teraz przeżywam koszmar, nie wiem dlaczego inni ludzie mi sie przyglądają. Gdziekolwiek się nie pojawie, wszyscy zwracają na mnie uwage. Z jednej strony slysze komplementy, z drugiej strony podejrzewam, ze moze widzą moje wady, dlatego jestem w centrum zainteresowania. Czasami obcy, atrakcyjni mężczyźni zagadują mnie na ulicy. Jestem jednak bardzo nieufną i podejrzliwą osobą i mam wrażenie, że w pracy są osoby, które krytykują moj wygląd, niektóre części ciała. Źle się czuje z tą sytuacją, najchętniej schowałabym sie pod ziemie. Najgorsze jest to, że nie wiem, co inni o mnie sądzą. Wstydzę sie czasem wyjśc na ulice. Ja siebie tez różnie postrzegam. Bywają momenty w ktorych sama jestem zakoczona swoją urodą ale bywa tez tak, że nie mogę na siebie patrzec, wyglądam wtedy paskudnie. Czy ja OSZALAŁAM? Boje się wzroku innych ludzi, bo nie wiem, czemu na mnie patrzą...jestem wtedy bardzo podejrzliwa....

Gość Pan Psycholog 1
Dej zdjecie ciipki to ocenie, itak cie tu nikt niezna

Gość Tajemnicza Dama.
Wiem coś o tym :D Na mnie się patrzą wszyscy i wszędzie :P I zagadują tak samo :D P.S. Poka fotę :classic_cool:

Gość paulapaula46
Zle sie czujesz ze soba?to cos z tym zrób nie rozumiem kobiet które użalają sie nad sobą i nic z tym nie robią.Jak Ja sie sobie nie podobam bo np pare kilo mam wiecej to robie sobie diete ide na silownie na solarium kupuje sobie jakis ciuch cos co sprawi ze poprawia mi sie humor i samoocena.

Gość paulapaula46
KAŻDA KOBIETA JEST PIĘKNA TYLKO NIESTETY WIĘKSZOŚC JEST LENIWYCH ...;) i nie potrafią nic ze sobą zrobić....

zawsze mozesz nakladac makijaz, schudnac, zmienic styl , kolor wlosow... wszystko w twoich rekach.