Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babasling

Chuste Baba Sling sprzedam

Polecane posty

Gość babasling

Mam do sprzedania chustę Baba Sling na aukcji allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=959322211 ZAPRASZAM Czym jest BabaSling? Mała przyjazna firma, której celem jest promowanie i podkreślenie tego jak istotna jest bliskość rodzica/opiekuna we wczesnym etapie życia maluszka. Dlaczego noszenie maluchow jest tak zdrowe? Noszenie malucha przy sobie zapewnia mu niezbędną stymulację potrzebną do jego rozwoju, a także zapewnia mu poczucie bezpieczeństwa- tak ważne w pierwsztych kilku latach Jego życia. Dzieciom pozostawionym w wózeczkach czy łóżeczkach prawdopodobnie brakuje tak potrzebnej stymulacji i często zdarza się, że płaczą dając nam do zrozumienia, że to nie jest miejsce w którym właśnie chcą być. Nawet jeśli nigdy wcześniej nie stosowaleś nosidełka dla dzieci pewnościa zgodzisz się z nami z jednym faktem: płaczące dzieci ZAWSZE przestaja płakac kiedy je przytulisz :) Bez plam, dziur. Stan idealny!

Gość babasling
serdecznie zapraszam do licytacji - nowa chusta kosztuje ponad 100 usd.

Gość po wypadku w USA
Po wyoadku w USA, gdzie niemowle udusilo sie wlasnsie w takiech huscie, chyba bedzie trudno Tobie ja sprzedac.

To nie jest chusta tylk forma nosidełka, szkoda że nie stosuje się adekwatnych nazw to zaoszczędziło by czasu. Faktycznie tego typu nosidełka a nawet chusty są niebezpieczne dla niemowląt, no chyba że ktoś planuje kupić dla 1,5 rocznego albo 2latka to ok.

Gość no pięknieee
tylko po co 1,5 roczniakowi albo dwulatkowi chusta?????????????????????????

Też nie wiem ale reklamują te chusty z takimi wielkimi koniami i powiem ci że nawet tak bardzo źle to nie wygląda w końcu to też nie są jeszcze przedszkolaki a i takie widywałam u mamy na rączkach.