Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PO RAZ KOLEJNY

SEX UKŁADY... CO MYŚLICIE??

Polecane posty

Gość PO RAZ KOLEJNY
i teraz zastanawiam się na ile ta druga strona jest w stanie sobie je ospuścić skoro jak widać nawet sobie ufać nie mogę:D

Znać siebie ufać sobie być sobą ,to jest to , poznaj sama siebie ja poznaje 31 i jeszcze mało potrafię siebie zaskoczyć.

Gość PO RAZ KOLEJNY
wydawało mi się ,że tak jest,do póki nie poznałam jego i wtedy słowa "to tylko seks" zmieniły dla mnie wartość:O wszystko było ok.do póki nie trafiłam na niego! ksero bez 1:O

Tak bez 1 z I , jest ich więcej . Fajnie niech ci się układa może mi się kiedyś odwidzi , z miłością mówią że żartów nie ma tak jak z cipką.

Gość PO RAZ KOLEJNY
haha szkoda,że to chyba tylko moja miłość chociaż czasem wydaje mi sie,że nie.... nigy nie mów nigdy;)może...

Gość PO RAZ KOLEJNY
razem ale nie razem...ja pękłam:D ale widze,ze on wcale też nie jest taki "silny" i nie wiem...pierwszy raz mi się to zdarzyło:O

Gość to miała być
niewinna gra, i była.... dla niego. ja sie prawie zakochalam i cierpialam, bo on był z inną. kobiecie trudno nie zakochac sie po seksie z kims, szczegolnie jesli to pierwszy partner. dlatego wiem ze juz nigdy wiecej seksu bez pewności ze ta osoba chce ze mną byc! no, chyba że z nim...

Gość PO RAZ KOLEJNY
To nie był mój pierwszy partner ale jedyny do którego to poczułam-moze i nie ma się czym chwalić ale taka prawda:O No tak niby masz racje:) zawsze jest jakaś możliwość ale ja chyba mam problem w rozróżnianiu męskich uczuć... Powiedz mi,jak się zachowujesz w stosunku do partnerki?Bo wydaje mi się ,że skoro seks to seks...a tutaj takie cuda:O

Spoko luz przejdzie ci to normalne , będzie git , czas rany leczy za jakiś czas będzie inny lepszy później gorszy i tak dalej a tego 1 będziesz pamiętają taka kolej rzeczy. Jesteś kobietką i to Zajebista !

Gość PO RAZ KOLEJNY
No właśnie u mnie to nie jest tak lekko no i dalej ze sobą "jesteśmy" nie wiem jak to jest ale wydaje mi sie ,ze on jest ostrozny ale uczucia ma nie wiem zrozumiec faceta to nie lada wyczyn:D

Gość to miała być
ostatni zawsze może ulec zmianie, ale pierwszy zostaje pierwszym do końca. on nawet nie wie, ze był pierwszym. myśli, że którymś z długiej listy. a ja sie boje że będę juz zawsze chciała tak jak było z nim.

Gość PO RAZ KOLEJNY
W każdym bądz razie dziękuje za rozmowe:) Też bym chciała tak żyć-z tym,ze jest mi samej dobrze i że nie potrzebuje takich niespodzianek:P Chyba z tą myślą położe się spać,bo nie ma co gdybać:O

Gość PO RAZ KOLEJNY
senstyment do pierwszego jest zawsze ale są inni też kiedyś myślałam,ze nigdy i nie przechodziło mi to nawet przez myśli do póki się w końcu nie natrafił ten właśnie pan:) więc nie mów,że to niemożliwe

Gość PO RAZ KOLEJNY
tak.same siebie czasem nie rozumiemy:D

Gość a to ci dopiero historia
z tymi układami " tylko" na seks.