Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AAmarkoAA

Hej. Jak mija wieczor

Polecane posty

Gość ertyhuweeqwerdthuj
romantycznie

Gość Aneta 7lask
Czesc marko, cotam u ciebie. Ja przed kompem ,nic sie niedzieje ,zupelnie nic. Pozdr

Gość różżą bez kolców
saMotny i smutny wieczor.Jak to po rozstaniu.

Gość Konrado
Idzie gościu przez dżungle i spotyka trzech murzynów. Ci go złapali i się pytają: - śmierć czy bongo-bongo?? - bongo-bongo, wszystko lepsze niż śmierć. Odpowiada. No to wyruchali go we trzech. Idzie dalej i spotyka sześciu murzynów. I znowu ten sam scenariusz i wybiera bongo-bongo. No to wyruchali go w sześciu. Idzie dalej już taki wymęczony i spotyka całe plemię murzynów. Myśli sobie teraz tak nie będzie. I zaczyna uciekać. Ci go jednak złapali i znowu to samo pytanie. Ten już się załamał i mówi śmierć, wszystko lepsze niż bongo-bongo. A szaman na to: ŚMIERĆ PRZEZ BONGO-BONGO... :D

Gość werdykt z luzizjanny
namiętnie;)

Etam, dzis sie roztajesz jutro schodzisz a pojutrze jestes skim innym;). niema tego zlego coby na dobre niewyszlo

tak, od godziny 18 non stop siedze i cos robie juz mnie szlag trafia

mam przerwy paro minutowe, wystarczy na zagladniecie na kafe czy zrobienie posilku, ale nic pozatym..

Gość Konrado
Pewnego dnia w barze pojawia się rycerz chcący sie napić w spokoju piwa. Podchodzi do baru zamawia piwo i nagle ktoś krzyczy : "Uciekać ! Idzie czarny rycerz ! " . Wszyscy uciekli wiec przerażony rycerz uciekł z nimi. Następnego dnia sytuacja sie powtarza - rycerz chce się napić piwa jednak ktoś krzyczy " Uciekać ! Idzie czarny rycerz ! " wiec znowu postanawia uciec z innymi. Trzeciego dnia rycerz znowu ma zamiar napić się piwa w barze.Zamawia piwo i nagle ktos krzyczy : " Uciekać ! Idzie czarny rycerz ! " . Rycerz pomyślal sobie : "A chu.., nie będę uciekał , mam dość ! Jak przyjdzie czarny rycerz to sie z nim zmierzę i najwyżej mnie zabije ... " . Nagle do baru wchodzi wielki murzyn ! Przerażony rycerz od razu pada mu pod nogi i krzyczy : "Zrobię wszystko , tylko mnie nie zabijaj ! " Na to murzyn mu odpowiada : "to zrób mi laskę" . Rycerz zaczyna ssać murzynowi po czym zadowolony murzyn gładzi go po głowie i mówi : "ssij, tylko szybko kolego, bo zaraz przybędzie czarny rycerz i nas wszystkich pozabija!!!!"

Gość Kwiatuszek blu
Puk puk jest tu ktos jeszcze👄

Gość juz jest mi wszystko jedno
hej !