Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milupka

Znajomi

Polecane posty

czesc , szukam znajomych chetnych do rozmowy ,przez dlugi czas bylam poza Polska po powrocie okazalo sie ze znajomi powyjezdzali kazdy zajety swoimi sprawami niestety,wiec jesli ktos ma ochote pogadac to czekam i pozdrawiam.

Gość Alexa____
Ja mam 27 :)

Gość Alexa____
A to dlaczego???

wlasnie sobie uswiadomilam ze nie mam nawet z kim pogadac kiedy jest mi jest zle

moj maz siedzi sobie ze znajomymi w pabie a ja nie mam zkim pogadac mam dzis kiepski dzien

mam to samo..:( dziewczyno droga.. głowa do góry. wszystko się może zmienić :)

Gość Alexa____
21496935 pisz do mnie moze bedzie Ci lzej:)

wlasnie dzwonilam do mojego meza a on zdziwiony o co mi chodzi przeciez on sie dobrze bawi spotkal znajomych i znajome z dawnych czasow a ja przeszkadzam mu

zawsze mozesz do nich dojsc. albo napisz mu smsa ze jest ci przykro

przyznasz ze to troche upokarzajace zebym ja go szukala wiem gdzie jest , nie mam nic przeciwko temu zeby pogadac ze znajomymi ale do tej gogziny to mnie denerwuje

ale to twoj maz.. jesli masz jakis problem, pytanie, watpliwosc powinnas napisac do niego. poza tym powinien wiedziec ze siedzisz w domu..i ze to troche nie fair. hmm.. moze z dzisiejszego wieczoru nic nie bedzie, wez dobra ksiazke i poloz sie spac..:) jutro tez jest dzien..moze jednak dasz rade gdzies wyjsc..? naprawde nie masz tu znajomych? napisz do kogos, a kto wie, bedzie mial czas?:) hmm.. ja to juz spie, to co napisalam jest zupelnie nieskładne ale o tej godzinie to ciezko mi myslenie wychodzi. spokojnej nocy Ci życze