Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perełkaaa

Poradzcie niezdecydowany facet

Polecane posty

Gość Perełkaaa
Dzieki Wszystkim za rady:), wiem, że jak ktoś kocha, to jest zdecydowany, ale tu za wcześnie by mowic o milości, widujemy sie rzadko, bo tez trochę km nas dzieli. Mnie jeszcze zastanawia tylko to, że on jest DDA, czesto mi mowil ,ze on sie boi i jak cos sie rozwija, to woli sie wycofac, ze wczesniej tak robił. Teraz byćm oze też czuje, ze to zaczyna sie robic powazniejsze i dlatego mowi, ze jest niezdecydowany, taki mur obronny. dodatkowopyta, cz yjeszcze go lubie itd ;) i mowi ,ze nie zasluguje na mnie ehh, trudno pojąć.

Gość poradźcie mi proszę
Perełkoo zamiast myśleć o nim bo widać to robisz, pomyśl o sobie. Czy jeśli on będzie ciężkim typem do życia to czy ty się na to na pewno chcesz zdecydować, motyle i euforia kiedyś znikną i pozostanie zwykłe życie, tak jest w każdym przypadku a zwłaszcza kiedy są jakies problemy, wówczas bardzo szybko przychodzi codzienność. Ja bym wzięła nogi za pas póki można. Czasem żałuję, że sama tego nie zrobiłam.

Gość beatttka
Sama jestem DDA.nie tlumacz go tak !!!! Jak sie kocha to sie kocha.Zreszta u Was to 3 spotkania.Mysle.ze Ty oczekujesz czegos wiecej.....ale na to trzeba czasu.

Gość Duczulka1
Perelko, czytaj uwaznie i ze zrozumieniem to co Ci ludzie tutaj pisza, a pisza krotko i na temat: daj sobie spokoj, a Ty ciagle, bo on kiedys cos tam zrobi, bo on tam cos powiedzial, bo on napisal, bo on zadzwonil, i takie tam... SLUCHAJ UWAZNIE: nie mam 15 lat i to co CI napisze wynika z doswiadczenia, facet jak kocha to nie pozwoli abys odeszla, bedzie robil wsyztsko aby Ciebie przy sobie zatrzymac, nawet jak ma zle doswiadczenia z inna kobieta, jak bedzie zakochany to raczej Ci powie i nie zrobi nic aby Ciebie zranic! a jak Ty masz watpliwosc to znaczy ze cos jest nie tak a jak cos jest nie tak to raczej nie warto, przeciez nie jest jedynym facetem na swiecie....

Gość Duczulka1
Perelko, czytaj uwaznie i ze zrozumieniem to co Ci ludzie tutaj pisza, a pisza krotko i na temat: daj sobie spokoj, a Ty ciagle, bo on kiedys cos tam zrobi, bo on tam cos powiedzial, bo on napisal, bo on zadzwonil, i takie tam... SLUCHAJ UWAZNIE: nie mam 15 lat i to co CI napisze wynika z doswiadczenia, facet jak kocha to nie pozwoli abys odeszla, bedzie robil wsyztsko aby Ciebie przy sobie zatrzymac, nawet jak ma zle doswiadczenia z inna kobieta, jak bedzie zakochany to raczej Ci powie i nie zrobi nic aby Ciebie zranic! a jak Ty masz watpliwosc to znaczy ze cos jest nie tak a jak cos jest nie tak to raczej nie warto, przeciez nie jest jedynym facetem na swiecie....

Gość honor górą
Zerwij szybko ta beznadziejną znajomosc bo będziesz cierpiala jak ja.Jesli do faceta nie dotrze że juz go nie chcesz to daj Mu do zrozumienia np,ze tak naprawdę od samego początku lecialaś tylko na Jego kasę,powinien się odczepic.Facet ktory stosuje durne gierki nie zasługuje na normalną dojrzałą kobietę a juz w ogole nie powinien mysleć o zakładaniu powaznego,trwałego związku .To dzieciak który jeszcze powinien bawic sie zolnierzykami a nie odpowiedzialny ,zdecydowany męzczyzna.Pogon frajera i zachowaj godnosc,nie pozwól zeby Cie ponizał i ranił swoim niezdydowaniem.