Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MANGOLIIA

PRZYJACIEL-MĘZCZYZNA

Polecane posty

Gość MANGOLIIA

Mężczyzna (26) który byl przez 2 lata moim przyjacielem zasugerowal mi iż potrzebuje ustatkowania i stabilności dlatego chce spedzac ze mna więcej czasu co ta jego interpretacja oznacza waszym zdaniem???...

Gość Konrado
Nie ma takiej przyjaźni, to oczywiste. Nie rozpatrujemy oczywiście przypadków homo oraz osób, które uważają si za odrażająco paskudne :) Facet chce z Tobą zakosztować trochę rozkoszy, a może nawet dopadło go poważniejsze uczucie :) Nie odsuwaj się tylko od niego, bo wszystko zepsujesz :)

Gość Konrado
No i chciałem dodać, iż magnolie są moimi ulubionymi kwiatami :) Pozdro

Gość Mangoliia
Witaj konrado dzieki za wypowiedz co do kwiata to cieszę sie iz przypadłam gustowi nazwie;) co do Twej takowej wypowiedzi mam sie nie odsówac tylko ze niewiem jak mam sie zachowac skoro hasla ustatkowanie stabilnosc iz ja potrzebuje takze tutaj stoje w punkcie martwym....

Gość Konrado
Mimo, iż brakuje stylistyki w tej wypowiedzi odpowiem ;] Więc się ustatkuj razem z nim ! :)

Gość MANGOLIIA
Tylko jak wcześniej już podkreśliłam iz to mój przyjaciel i gdyby bylo inaczej nie miała bym takiego dylematu po drugie masz kogos z kim chodzisz po porady zwierzasz się a tu nagle taka wypowiedz każdego by osłupiała taka informacja

Gość Do konrado- all
ale tu dziewczynie pomogles jako facet mógłbys jasniej wypowiedziec sie ja myśle ze COS CZUJE ale to wypowiedz kobieca

moze ty traktowalas go jak swojego powiernika a on ciebie inaczej i czekal na wlasciwy moment aby ci o tym powiedziec ,tylko nie wiem komujest ta stabilizacja potrzebna ?

Gość Konrado
Stoisz przed wielka szansą. To bardzo rzadki przywilej, aby przez przyjaźń stworzyć udany związek oparty na miłości. Coś takiego nie zdarza się często i warto o to zadbać. Pytanie tylko czego Ty chcesz, bo co do jego uczuć nie mam wątpliwości :)

Gość MANGOLIIA
Milupka mnie ponoć jego zdaniem jest ustatkowanie i stabilizacja potrzebna

Gość MANGOLLIA
Tu nie chodzi oto czy ja tego potrzebuje czy też nie chodzi mi o zachowanie jego w stosunku do mnie jak sie zachowuje odnosi wyraża,myślałam ze mam w nim bratnią duszę no teraz widze iż tylko myślałam..

masz bratnia dusze tylko ze ona nie traktuje cie tylko jako przyjaciela widocznie czuje do ciebie cos wiecej ,czy to dobrze czy le musisz ocenic sama.

Gość MANGOLIIA
Milupka serdeczne dzieki,że podjełaś tematu.Chodzi mi tutaj jak mam odebrać jego stwierdzenie i wyrażenie się tymi wyżej wymienionymi słowami w stosunku co do mojej osoby wiadomo iż co nas samych sie tyczy- nadinterpretuje znaczenia.

ja tylko moge ocenic sytuacje ogolnie nie znam tego czlowieka , nie jest moja bratnia dusza tak jak dla ciebie.mysle ze najlepiej bedzie jak poprostu z nim porozmawiasz i spytaszw prost co mial na mysli a bedziesz miala jasna odpowiedz a nie domysly ktore teraz snujesz.

Gość miNIOn
ustatkowanie to mowa o rodzinie tak wiec moim zdaniem chodzi mu oto by z toba ją zalozyc dziwi mnie to ze inni nie moga dac prostej i konkretnej odpowiedzi ale teraz ja masz;)