Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan darek

Dostałem takiego maila wierzyć w niego czy nie? to wygląda na jakiś podryw......

Polecane posty

Gość pan darek

co to może być zingować go czy nie? skotalkiście się już z takim czymś? Nice to meet you my new friend! My name is Tatyana, im 27 y.o., I live in small city in Russia. I would like to tell you the reason why I write you, I want to find good and interesting man from your country, I have plan to visit your place in nearest future, because I heard a lot about your country, but I would not want travel alone and I want to have man such as good company from there.

Gość pan darek
przyłała też fotkę...ale co ma być?

Oszustwo, codziennie podają tu ludzie takie maile PS potem Ci napisze,że przyjechała by do Polski ale nie ma kasy, i żebyś jej wysłał trochę na podróż 💤 no a potem zwyczajnie położy laskę na Ciebie :classic_cool:

Gość pan darek
to jest tylko część maila całego nie wkliejałem bo wiedziałem że nie będzie chciało Wam się czytać.:P popiszę z nią trochę ale wątpię żeby chciała odemnie kasy

oświecę cię - korespondujesz z kryptopedałami :O

Puść jej przelewem ze dwie stówy na zachętę. Zobaczysz, że od razu będzie wam się lepiej pisało. :classic_cool:

Gość nie wszyscy to lubią
" to jest tylko część maila całego nie wkliejałem bo wiedziałem że nie będzie chciało Wam się czytać. popiszę z nią trochę ale wątpię żeby chciała odemnie kasy" jasne, że nie :D naiwniacy są niezniszczalni :D

Gość albo bedzie chciala
obywatelstwo kupic od ciebie

Gość pan darek
prędzej ja wykorzystam ją niż ona mnie:D więc niech sobie odpuści..:O

Gość pan darek
a gdzie jest grójec...?

Gość i cant bearly stop
taka wiocha niedaleko stolicy.

Gość dojrzały meszyzna lat60
mnie tez ona przysłała maila kilka tygodno temu a potem te sama fotke tylko skad mialem ze wiedziec ze to jej jest fotka tego nie sprawdzisz tylko ze ja mam 60 lat wiec nie wiedziała do kogo pisze tak losowo maile pisze i wysyła przeciez widac ze naciagaczka