Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmarzluch

dobry sposób na zimno..

Polecane posty

Gość zmarzluch

Cześć. Wczoraj wyskoczyło mi zimno i pękło zrobił sie brzydki strup a warga spuchła strasznie..:( Co mi polecicie?błagam coś co jest dobre i szybko działa...

Gość zmarzluch
a i jeszcze to uczucie jak bym w srodku miała 100 stopni tak piecze :(

Gość AnastazjaNastka
jak dla mnie najlepsza jest masc VRATIZOLIN, i ostatnio odkrylam ze super pomaga balsam do ust CARMEX, mi pomaga ten w tubce:)

Gość kamil z Poznania
Bardzo dobry i wyprobowany przeze mnie jest Oxycort.najlepiej jednak posmarowac jak sie zaczyna ale jak juz jest tez dziala.takze tormentiol. Oxycort jest tez bardzo skuteczny na tzw.jeczmien.Niedawno widzialem faceta paradujacego z takim olbrzymem na powiece-a mozna zapobiec.Jak czujesz ze sie cos dzieje i powieka jest spuchnieta-smarujesz delikatnie Oxycortem A.Kuracja trwa jeden dzien.Do wieczora masz klopot z glowy po jednokrotnym zaaplikowaniu masci.

Gość zmarzluch
ale mi chodzi o usta nie powieki :) a w jakich cenach są te maści ?

jak tylko czuję, że mnie swędzi i piecze to łykam heviran i smaruje to miejsce maścią na zimno (ostatnio miałam zovirax, ale te tańsze są tak samo dobre). heviran łykam 4-5 razy dziennie i przeważnie zimno mi się nie wybija :) ten lek pomaga też wyleczyć już wyrośniętą opryszczkę. niestety jest tylko na receptę, kosztuje około 10zł za 30 tabletek. ja zawsze biorę receptę na zapas od lekarza rodzinnego, by mieć pod ręką.