Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest jakis koszmar

zawsze jak poznaje kogos kto jest dla mnie dobry

Polecane posty

gdy możemy stworzyć pawdziwy związek to zaczynam myśleć ochłopaku z ktorym się kiedyś spotykalam o tym ze go kocham(spotykaliśmy się tylko 3 miesiące)a minęło półtora roku!!!:O Jak się z nikim nie spotykam nie jest źle.Ale jak tylko poznaje nową osobę staram się walczyć o szczęście...ten ktoś mnie przytuli pocałuje...To przychodzę do domu i za nim rycze!!:O Mam ochotę znowu pisać do tamtego chłopaka albo żeby mnie zignorował,albo żeby po raz kolejny powiedział ze ma mnie gdzieś i jest szczęśliwy z kimś innym.Wtedy na pare dni jest ok,mam świadomość tego ze jestem dla nieo nikim i nie mogę rozpamiętywać moge robić co chce.Ale to pomaga tylko na pare dni...potem znowu to samo...Do momentu w którym nie zostawię faceta z którym się spotykam!!To jakaś klątwa przekleństwo.To tak długo trwa..on żyje normalnie.Nie moge uwierzyc ze po tym wszystkim co mnie spotkąło z jego strony jestem takim pojebem:O:OPomózcie mi:(:( Od tego czasu raz spałam z chłopakiem(innym niz ten peirwszy)i zaraz po tym musiałam z nim zerwać bo czułam sie okrpomnie,czułam ze go nie kocham,ze to z tamtym powinnam się kochać nie z nim:OZa kazdym razem jak poznaje kogos mijają miesiące i ma doiśc do jakieiś bliskości to widzę przed oczami Twarz tamtego chłopaka i przerywam.........Dla mnie chyba juz nie ma ratunku

Gość jasdkdkd
jakbym czytala o sobie ,mam to samo

ale ty pewnoe byłas zkims duzej a ja 3 miesiace ja juz nie potrafie zyc..To jakis koszmar...wstyd w ogóle komuś o tym mówić

Gość Bella w sukience
że co:O? dziwne... Ja tak nigdy nie miałam. :) Zajmuje się OBECNYM.

Gość facet7845
Dobrze wiem, o czym piszesz. Mam to samo. Kocham kobiete juz 1,5 roku. A sam ja zostawiłem po krotkim czasie. Byłem głupi. Od tego czasu mysle tylko o niej. Nie potrafie zakochac sie w innych. I nawet patrze wlasnie w tym momencie na nią.... i myśle jak spieprzyłem sprawe. Próbowałem być z inną dziewqczynę, ale też czułem, że to oszustwo. I to jest koszmar. Mysle, aby tej dawnej dziewczynie o tym powiedzieć. Zbłażnić się, ale wyrzucić z siebie , aby sie odkochac.

Gość Luczinda
:o :(

Gość Bella w sukience
OBECNYCH zmieniam co dyskotekę :classic_cool:

Gość Seniorrro
--> to jest jakis koszmar Wiesz, wydaje mi się, że potrzebujesz jeszcze trochę czasu. Może nie leczy ran, ale je zabliźnia. Znam jedną taką dziewczynę, która wspominała o przeklętej miłości. Powtarzała w kółko, że już nigdy nikogo nie pokocha, stało się to jej chorą obsesją. Ale trafiła w końcu na odpowiedniego faceta, zaiskrzyło między nimi i zapomniała o tamtym. Ty też spróbuj, poszukaj miłości odwzajemnionej. Ten kto jej nie wychodzi na spotkanie, ten przegrywa życie. Życzę powodzenia. Pozdrawiam.