Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjdfshujdffhtfh

mam okropna cere

Polecane posty

Gość hjdfshujdffhtfh

wyskoczy mi jakis pryszcz od czasu do czasu , ale ogolnie i tak skóra na twarzy nie jest gładka .. mam cere mieszaną, i ciagle jest taka ziemista , wygladam na wiecznie zmeczoną . co powinnam robic?

Gość anuskaaaa
masz z amalo witamin i moze jest malo nawilzona proponuje ci pilingi z miodu cukru i soku z cytryny miodzio:-))))

Gość CIEKAWAAAAAAAAA
Drogie Kolezanki mam pytanie odnosnie rozszerzonych porow na twarzy!!! Jak nalezy je przemywac? tzn. w jakim nalezy robic to kierunku....od nosa do ucha? czy odwrotnie bo jeden sposob je rozszerza ....to jest istotne wydaje mi sie tak jak ma znaczenie nakladanie podkladu ...

Gość wredna_maupa
stan cery często jest efektem złej diety

Gość beska
a co byście poleciły na trądzik? to mój odwieczny problem, z którym nie mogę się uporać... te wszystkie maści i kremy niestety mi nie pomagają.

Gość felka2
Jest bardzo dużo preparatów na trądzik, ale niestety większość nieskutecznych. Sama mam ten problem. Ostatnio byłam w aptece i aptekarka mi poleciła jakiś preparat z naftą. Przestraszyłam się tej nazwy "nafta", ale zaptałam mamy i ona mówi, że to rzeczywiście skuteczne ponć. ALe nie pamiętam jak nazywał się ten preparat. Jak się dowiem to napisze.

Gość beska
nafta? na twarz? pierwsze słyszę. wiem, że moja babcia na włosy używała nafty (miała je piękne, aż do starości), ale żeby na twarz... jak będziesz coś więcej wiedziała to napisz, zainteresowało mnie to :)

Gość roczita
moja babusia też stosuje naftę na włosy :)

Gość beska
No właśnie - roczity babcia na włosy też stosuje, ale żeby na twarz też naftę używać... czy któraś z Was słyszała coś o tej nafcie?

Gość felita
Ten preparat z nafta oczyszczoną o którym piszecie to urt oil. I owszem - można go stosować na twarz bo ja już to robię od ok 10 dni :)

Gość felita
Ten preparat z nafta oczyszczoną o którym piszecie to urt oil. I owszem - można go stosować na twarz bo ja już to robię od ok 10 dni :)

Na trądzik to dobry jest silicosan. Nie drogi, mozna nakładać punktowo. Działa. A na ziemista cerę... hm... może jakiś peeling? Ja robię sobie peeling srednio raz w tygodniu, skóra po takiej kuracji odżywa. Poza tym maseczki też są jak najbardziej wskazane.

Na pewno mogłabyś zadbać o dietę, bo jak wiadomo wszelkie grzeszki żywieniowe odbijają się w pierwszej kolejności na naszej urodzie( warto o tym pamiętać). Moim zdaniem powinnaś zainwestować w jakieś dobre serum na przykład takie http://www.e-lek.pl/105878,nuxe-fraiche-de-beaute,100180.html

Gość jeden_moment
diablica, a czy ten silicosan nie wysusza też oprócz tradziku skóry? Zawsze istnieje takie prawdopodobieństwo w przypadku błyskawicznie działających maści. Jak jest rzeczywiście?

Gość diablica przeciez
po wszystkich topikach robi reklame razem z taka druga albo drugim, przez ta reklame to napewno nie kupie siliosanu, dwie malpy zasmiecaja topici i nie tylko dwie ale one najczesciej sie udzielaja