Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _ciekawska_

Ciążą w 7 dniu cyklu

Polecane posty

Gość _ciekawska_

Dziewczyny mam do was pytanko. Mam cykle 26-28 dni, ostatnią miesiączkę miałam 26.02, kochałam się z mężem bez zabezpieczania w 6 i 7 dniu cyklu. Zrobiłam dwa testy oba pozytywne, okresu brak. Sama nie wiem czy to możliwe że kochając się w tak wczesnej fazie cyklu zaszłam w ciąże??? W poniedziałek idę do lekarza.

Możliwe, ja zaszłam w 5dniu cyklu, mając regularne 28dniowe cykle ;) Też byłam baardzo zaskoczona :D

I jeszcze dodam że to był stosunek przerywany więc tym bardziej była niespodzianka ;)

Gość ksiązka dla malca
ja zaciazylam w 8mym dc

Gość ksiązka dla malca
w poniedzilek to raczej za wczesnie na wizyte

Gość _ciekawska_
Może USG nie zrobi, ale myśle żeby dla pewności zrobić padania krwi. Może przypisze jakieś witaminki. Już sama nie wiem co o tym myśleć, ale jestem w gorącej wodzie kąpana i wole jednak iść. A może już coś będzie wiadomo :) Dziewczyny, czytając wasze "przypadki" wydaje mi się, że jednak ta moja ciąża się potwierdzi :)

Pewnie że tak :) Gratulacje! Jak są 2kreski to na pewno :) Ja byłam w 5tygodniu ciąży u gina- licząc od 1dnia okresu i był widoczny pęcherzyk. Możesz sama zacząć łykać kwas foliowy a czy inne witaminy potrzebne zdecyduje lekarz.

Gość niecierpliwa_2233
ja wlasnie mam podobnie-test pozytywny-ostatni okres 22luty, bylam u lekarza wczoraj, ale mysle, ze jak wytrzymasz to powinnas poczekac jeszcze 2tygodnie, mi np zrobil usg i widac bylo mala kropeczke, ale na tym etapie to jak powiedzial-jeszcze nic nie jest przesadzone,-nie wiadomo, czy ciaza przetrwa- wiec lepiej poczekac z 2 tyg z wizyta.pozdrawiam

Gość julita28
Jakiej plci macie dzieci?

Gość julita28
Są może jeszcze jakieś mamy,które zaszły w ciążę w 7 dc? Jakiej plci macie dzieci?

Gość qwertr
Owulacja może się przesunąć, więc jak najbardziej ciąża jest możliwa :) Ja właśnie dla bezpieczeństwa sprawdzam sobie jeszcze dni płodne Afrodytą na ślinę. Wolę być pewna kiedy wystąpi owulacja