Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azafata

jakich macie szefów?

Polecane posty

Gość azafata

Chodzi mi o wygląd, styl ubierania się, wiek i charakter oraz jaki ma stosunek do swoich podwładnych, ewentualnie czy lubi stosunki (dla wtajemniczonych) ;-)

nade mną jest tylko właściciel firmy... zawsze w gajerze , pachnący , codziennie inna koszula i krawat nie wiem

mój jest bardzo fajny, modnie się ubiera, zawsze elegancki, kulturalny, inteligentny jak mało kto i najważniejsze lubi, ceni i szanuje swój zespół. Fajnie że jest :-)

właściciel firmy, 34 lata, zadbany i "potężny" , charakter- stanowczy, trochę sklęty aczkolwiek przy kobietach się hamuje. A mnie traktuje jak hm.... maskotkę :o

właściciel firmy, 34 lata, zadbany i "potężny" , charakter- stanowczy, trochę sklęty aczkolwiek przy kobietach się hamuje. A mnie traktuje jak hm.... maskotkę :o

Gość bobo 1010101
pierdolniety na maxa przyszłem do pracy trzezwy a on mi wmawia ze piłem zal menda

Gość naiwna anizetta
ja w jednej z poprzednich firm wylecialam wraz z przyjsciem nowej wladzy. Gosc nawet ze mna nie porozmawial tylko podpisal wypowiedzenie. Bylam niewygodna dla kilku osob. Tak wiec sprawdza sie powiedzenie-czym mniej wiemy tym krocej bija.

Gość chop-rama-nana
kiedyś miałem takiego bossa który śledził ludzi jak mieli L-4, robił im zdjęcia, szpiegował ich pod domem, nie daj Boże gdyby wyjść po mleko podczas choroby, poza tym w całym przedsiębiorstwie były kamery i mikrofony, rozmowy telefoniczne były nagrywane, komputery, poczta inwigilowane, związki w pracy tępione, nawet związki przyjacielskie, koleżeńskie, nie można było iść na piwo po pracy czy w weekend kumpel z kumplem, bo pojawiał się ktoś od szefa lub szef wzywał na dywanik w poniedziałek i miał pretensje, zainwestował nawet w odbiornik do podsłuchiwania naszych prywatnych rozmów z prywatnych telefonów. Masakra.

Gość chop-rama-nana
acha i dla niego wszystkie laski w firmie k u rwiły się z każdym - takie miał zdanie, nawet o statecznych żonach, które miały na głowie tylko dom i dziecko - wypowiadał się, że "ta czy ta" - to wiesz - dupczy się z tym czy tamtym"

Gość Warwik
łysy kutas w volvie

Gość gość
Moje szefostwo bogaci skromni hojni dobrzy traktują mnie na równi z sobą pomocni NAJLEPSI! Ubierają się w Tommy Hilfiger itp

Gość gość
baba stolka sie trzyma bo 5 l do merytury zostalo masakra na niczym sie niezna i sie pracownikami wysluguje.

Gość gość
baba stolka sie trzyma bo 5 l do merytury zostalo masakra na niczym sie niezna i sie pracownikami wysluguje.

Gość gość
Moja kiedys c***jna teraz im wiecej kasy straszny skapiec . Chodzi w futrach jej maz troche jak dziadyga lubi pozrec ona widac tez ale dba o siebie. Charakter poza tym ma nawet spoko czasami ma humory jej maz troche wybuchowy ale na mnie nigdy glosu nie podniosl (jego szczescie) tak to nawet mily lubi pogadac. Placa malo ale za to praca baaaaardzo lajtowa.

Gość gość
elegancka, ładna, ma swoje lata, zakręcona, trochę nieprzewidywalna, czasami humorki ale ogólnie ok