Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetkAa25

ślub a ja się boję

Polecane posty

Gość brunetkAa25

WItam. Mam problem z moim chłopakiem. Jesteśmy razem 1,5 roku. Wszystko ładnie pięknie. Tylko jest wielkie ALE. Jesteśmy strasznie różni. Oboje nie za wysocy. Ja jestem gruba a on chudy. I rożnica jest naprawdę duża bo ponad 30 kilogramów. Ja mam 25 lat a on 30 i powiedział, że w święta przyjedzie do mnie i sie oświadczy a 11 wrzesnia chciałby wziac slub, o którym wczesniej przebąkiwalismy. Cały czas mówił że wygląd (moja grubość) mu nie przeszkadza, ale nie przypuszczałąm, że bedzie chciał się naprawde ze mną żenić. Dotąd miałam tylko jednego chlopaka i złe doświadczenia. A ten jest taki czuły i dobry, że czasem myslalam, że to niemozliwe , aby ktoś mógł pokochac taką kulkę jak ja. Kocham go. Chcę z nim być, ale boję się, ze w tym dniu najwazniejszym bedzie jedna wielka kompromitacja. Ja w bialej sukni wielka jak bombka i obok on cienki jak patyk. jestem zrozpaczona i chcialm się tylko wygadać.

Gość brunetkAa25
A może ktos jest w zwiazku, gdzie jest podobnie? Bo moja mam mi powiedziała, ze predzej czy pozniej znudze mu sie i poszuka sobie szczuplej. Jest mi dzisiaj zle.

Gość Sylwia_A.
nie przejmuj sie tym. wielu lubi okraglejsze kształty. znam faceta który uwielbia własnie takie grubsze kobiet i to takie duuuzzzooo grubsze. Kazdy ma inny gust. A jest wieleukienek które nieco zamaskuja kragłosci, do tegoo ładna fryzurka i bedziesz wygladac slicznie :) Mówi ci nie masz sie co przejmowac, wiesz jak bedziecie wygladac? jak para mocno zakochanych w sobie ludzi :)

Gość Sylwia_A.
A Twoja mama głupoty gada, niepotrzebnie tak robi, bo tylko wieksze masz przez to kompleksy. No ale popatrz sie na swojego chłopaka, kocha Cie taka jaka jesteś i to jest najważniejsze, a nie jakas opnia mamy, która złośliwie Ci takie rzeczy gada, nieraz z rodzina najlepiej tylko na zdjeciach :) Olej to co gada Twoja mama, ciesz sie życiem, ciesz sie że niedługo ślub bedziesz brała i że trafił Ci sie taki fajny facet :)

Gość ja mam dosc podobnie
gruba moze nie jestem ale mam nieziemsko przystojnego faceta, ciemna karnacja sliczne oczy a sama niestety uroda nie gzresze, nawet nie mam czasu o sobie zadbac , no i tez sie boje bo wiosna idzie a dziewczyny na ulicach promienieja

Gość a calkiem powaznie zapytam
Nie mozesz schudnac? Jesli to kwestia choroby, to sie nie przejmuj. Ale jesli nie.. Do wrzesnia sporo czasu - codziennie pol godziny basenu zdzialaloby cuda!

Gość killabilla
no co ty !!!! nie wierze ze masz takie rozterki

Gość killabilla
jezeli go kochasz nie powinnas miec takich rozterek, ja wt akiej samej sytuacji byłam !! u nas róznica 40 kg ehhehe ona za chudy ja za gruba zawsze tak było :) uwierz mi ze w niczym to nam nie przeszkadza . Jestesmy juz 5 lat po slubie choc ja jestem tylko rok starsza od ciebie i pieknego dorodnego syna mamy :) pozdrawiam i uwierz w siebie dziewczyno!!!!!!!!!!!1przeciez za cos on cie kocha!!

Gość brunetkAa25
Dziękuję za odzew. Moja mama zawsze miała żal o to że jestem gruba i jak rzucił mnie poprzedni chłopak, to sie na mnie pogniewala. Bo uważała, ze własnie przez moją grubosc tak się stało a on był taki przystojny. A teraz ten chłopak, On może nie jest Bóg wie jaki i też chciałby przytyć ale nie moze i waży ok 60kg a ja ok 90, wiec oboje mamy problem. Tylko on sie tym nie przejmuje i jeszcze mnie pociesza jak mamy gdzies wyjsc na wieksza impreze a ja sie trochę wstydze. Ale to tylko jak gdziew w wiekszym i nieznanym dobrze gronie. Bo wsrod znajomych jest super i nic mnie nie krepuje, bo się lubimy tak jakos razem. I wtedy o tym nie mysle. A slub to wiadomo. Jego rodzina dalsza, moja. Bedzie gadanie, że tacy niedopasowani. I mama już kreci nosem, a jak ktos jej powie, jak nawet zazartuje, to sie wscieknie znowu na mnie.

Gość
Moim zdaniem uroda to nie wszystko.Możesz być piękna,zgrabna,cudownie ubrana,a w głowie mieć puściutko.Jak się kogoś kocha to nie ważny jest wyglad,ale to jakim się jest.Ja w czerwcu biorę ślub-ja mam 160 cm i waże 50kg,mój przyszły maż ma 185 cm i waży ze 110 kg.Ma wielki brzuch i ogólnie jest wielki,a i tak bardzo go kocham i nie zamieniłabym go na rzadnego przystojniaka.Poprostu kocham go za to,ze jest.Kochana wyglad to nie wszystko.Głowa do góry i zawyż swoja samoocenę.Najważniejsze co masz w głowie.I jak to się mówi "uroda przemija,serce zostaje" a Ty serce masz.

Gość killabilla
ta twoja mama to toksyczna troche jest . nie mozesz dac jej sie stłamsic. Po slubie z daleka od matki. znam te typy i uwierz mi zawsze jej cos nie bedzie psaowało.

Gość killabilla
ta twoja mama to toksyczna troche jest . nie mozesz dac jej sie stłamsic. Po slubie z daleka od matki. znam te typy i uwierz mi zawsze jej cos nie bedzie psaowało. i nie martw sie wygladem wierz mi ze dobra kiecka w dzien slubu potrafioi zdziałac cuda i niezle odchudzic.

Gość brunetkAa25
Nie jestem chora. Wykluczajac otyłosc. Ale mam tak, że jak mnie coś stresuje to zajadam nerwy. A w pracy i w domu sytuacja zawsze dośc napięta. WIec takie bledne klo sie zamyka. Nawet gdybym chcial, to musze miec spokoj, bo raz dawno temu, w klasie maturalnej schodlam 20 kilo, ale wrocilo.

Gość killabilla
ja mam takie same problemy!! teraz próbuje z dukanem :)

Gość brunetkAa25
-Przepraszam za błędy, jest ich sporo.

Gość killabilla
mam takie same problemy teraz spróbuje z dukanem. a tak własciwie jeszcze do slubu mozesz troche schudnac jak tobie bardzo zalezy i bedziesz sie wtedy lepiej czuła

Gość brunetkAa25
Jak czytam co do mnie piszecie, to w głowie mi swita, ze mam chyba szansę. Skoro mój chlopak pokochał mnie taka gruba i jeszcze chce się ze mną ożenić, to powinnam się postarac zeby ładniej wygladac. Myślałam nawet żeby skorzystac z jego propozycji i przed slubem u niego zamieszkac. Nie na probe zadna, ale tak byłoby nam łatwiej, bo od niego do pracy mam 20 minut piechota a od siebie jade ponad godzinę i mamy dla siebie mało czasu. A mama jak mama. Ja pewnie inaczej na nia patrzę, ale zawsze taka była. Szczupła , ładna, zadbana i pewna siebie. Nie to co ja. Gardzi słabeuszem. A ja wcale nie chcę sie zmieniac dla niej. Ja siebie lubię. Tylko ludzie czasami tak bolesnie krytykują i tego sie boje.

Gość brunetkAa25
Jak czytam co do mnie piszecie, to w głowie mi swita, ze mam chyba szansę. Skoro mój chlopak pokochał mnie taka gruba i jeszcze chce się ze mną ożenić, to powinnam się postarac zeby ładniej wygladac. Myślałam nawet żeby skorzystac z jego propozycji i przed slubem u niego zamieszkac. Nie na probe zadna, ale tak byłoby nam łatwiej, bo od niego do pracy mam 20 minut piechota a od siebie jade ponad godzinę i mamy dla siebie mało czasu. A mama jak mama. Ja pewnie inaczej na nia patrzę, ale zawsze taka była. Szczupła , ładna, zadbana i pewna siebie. Nie to co ja. Gardzi słabeuszem. A ja wcale nie chcę sie zmieniac dla niej. Ja siebie lubię. Tylko ludzie czasami tak bolesnie krytykują i tego sie boje.

Gość brunetkAa25

Gość killabilla
ludzie zawsze krytykowali i beda krytykowac jak nie ciebie to kogos innego znajda. Ale najwazniejsze to ola ich zdanie;) ja chyba sie wreszcie tego nauczyłam:) a z propozycji zamieszkania u chłopaka osobiście bym skorzystała. Tak najlepiej poznac druga osobe. i wtedy juz bedziesz pewna co do slubu. Napisz co postanowiłas. Pozdrawiam

Gość Luczinda
to może być motywacja do zrzucenia kilku kilo? :D będziesz się lepiej czuć w białej sukni pare kilo lżejsza? ;) troche mniej jedzenia, troche ćwiczenia i do września spokojnie 15kg zrzucisz :)

Gość brunetkAa25
Dobrze. Napiszę w niedzielę, po spotkaniu z moim chłopakiem. I jeszcze raz bardzo dziękuję za wsparcie. Było mi potrzebne od osób " z zewnątrz". Zupełnie obiektywnych w mojej sprawie. :)

Gość killabilla
trzymamy kciuki ;))

Gość killabilla
trzymam kciuki za Ciebie!

Gość killabilla
trzymam kciuki za ciebie!

Gość killabilla
cholera pisze ze bład a jednak dodaje !! a ja musze 10 razy to samo skrobac;)