Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a niechty

powiedzilam mu , niech idzie w pizdu!ma ciogatki do innych kobiet

Polecane posty

Gość a niechty

mily, szarmancki, zawsze pomocny dla innych kobiet, ma duzo kolezanek, przyjaciolek , szlag mnie juz trafia, babiarz jebany

Gość od takich z daaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaleka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! won do kolezanek :classic_cool:

Gość niestety moj tez
babiarz.... Zastanawia mnie skąd kurwa ma znajome na naszej klasie z chuj wie jak daleka.

Gość a niechty
no i moj qrwa tez! kolezaneczki, mam juz tego dosc! babaiarz, a umie pieknie mowic,gadane ma uu super,milutki taki one zreszta tez dla niego,popisuje sie przy kobietach, mam go juz dosc niech idzie w pizdu

Gość niestety moj tez
Powiem szczerze, ze u mnie psuje sie wlasnie przez ta porytą nasza klase

Gość a niechty
u mnie , przez gg, i juz sama nie wiem przez co, ogolnie ma takie ciagatki,i te przyjacolki uwielbiaja z nim rozmawiac ,a on potrafi doradzic wesprzec itd.a mnie krew zalewa

Gość sporter
z tego co tu czytam to wasze "zwiazki" to zwykle namiastki związków.. jestem z moja dziewczyną 14 miesiecy, i nie widze swiata poza nia.. ufamy sobie bezgranicznie, mamy swoje hasla do wszystkich kont i wg. zawsze możemy na sobie liczyc i nie przechodzi przez nasze glowy mysl, że druga połówka może zdradzać.. a jesli facet goni za laskami ja po*ebany to c*pa nie facet.. o swoja Kobietę trzeba dbać..

Gość o losieeeeeeeeeeee
no ku*** jakbym słuchała o 'moim' pieprzone przyjaciółeczki, koleżaneczki. I mnie traktuje jak jedną z nich, żadnej kobiety nie traktuje serio. Lubi kiedy patrzą na niego tymi rozanielonymi oczami. A ja staram się mocno pilnować, żeby zachowywać dystans.