Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eloziomal2

Dziewczyna z innej klasy. pomóżcie !!

Polecane posty

Gość eloziomal2

Siemka wszystkim, słuchajcie, jestem w 2 gimnazjum, i bardzo podoba mi się dziewczyna z 3. jest po prostu piękna, koledzy z jej klasy mówili mi że nie ma chłopaka. jest pewien problem, nie wiem jak do niej zagadać, na przerwach jak przechodzi obok mnie patrze na nią, i ona też patrzy na mnie, nie z politowaniem, tylko takim namiętnym spojrzeniem. mam niską samoocenę, nie wiem o czym mogę z nią pogadać, wciąż chodzi ze swoimi koleżankami, no nie wiem co mam robić. pomóżcie !!

Gość podejdz do niej i powiedz
tak masz tak fajny tyleczek ze ruchal bym cie az bys sie posrala

Gość hahaha patrzy na ciebie
z namiętnością? :D Ja chodzę do trzeciej klasy i nigdy na nikogo z namiętnością nie patrzyłam. Ale zwykle dziewczyny w gimnazjum lecą na starszych, a nie na młodszych. Ale możesz spróbować. Jeżeli chodz o koleżanki to nie wiem co możesz zrobić. Ja też się z moimi nie rozstaję.

Gość zielona_fala
pogadać możesz co to za głupie pytanie? podejdz do niej zagadaj że musisz z nią w 4 oczy porozmawiać sprawa bardzo pilna pozbądz się tych koleżanek łatwiej pójdzie wtedy przecież cię nie ugryzie jedyne to może odmówić to próbuj po lekcjach

Gość steffan z wyżyn
stary nie brakuje ci urody tylko pewności siebie z lekką nutą arogancji

Gość steffan z habaźi
stary nie brakuje ci urody tylko pewności siebie z lekką nutą arogancji

Gość eloziomal2
no wydaje mi się jednak, że brakuje mi urody. no ale jak mam poprawić swoją samoocenę, i co mam zrobić żeby być pewny siebie? i co to znaczy z nutką arogancji ?

Gość nie tylko brakuje ci
urody ale z pyska widać, że inteligencją też nie grzeszysz. Na twoim miejscu przerzuciłbym się na chłopaków.

urody ale z pyska widać, że inteligencją też nie grzeszysz. Na twoim miejscu przerzuciłbym się na chłopaków.

Gość jedyne co możesz zrobić
to powiększyć sobie kutasa i iśc na dziwki

Gość eloziomal2
ta, super.

Gość eloziomal2
doradźcie mi jakoś. od tego chyba jest to forum ...

Gość steffan z habaźi
nie słuchaj downów wyżej tylko uderzaj do panny a arogancja co to? arogancja butna pewność siebie, hardość, zarozumiałość, połączona z lekceważeniem innych, z impertynenckim, zuchwałym zachowaniem się. z tym że nie przesadzaj z tym ;) playboyem nie jesteś to fakt zostaje ci tylko przebojowość, idz na całość 🖐️

Gość eloziomal2
kurde no;d ale napisz konkretnie co mam robić;d bo nic z tego nie rozumiem .

Scenariusz: Kup żółtego tulipana (ech wiosna) podejdz...powiedz ..CZEŚĆ...wręcz i odejdz,,,,nic nie mów...potrzymaj ją w niepewności..drugiego dnia kup różowego, potem czerwony...wręczaj ..aż sama zagada.....koszt niewielki a jakie wrażenie!!!! POWODZENIA!

Scenariusz: Kup żółtego tulipana (ech wiosna) podejdz...powiedz ..CZEŚĆ...wręcz i odejdz,,,,nic nie mów...potrzymaj ją w niepewności..drugiego dnia kup różowego, potem czerwony...wręczaj ..aż sama zagada.....koszt niewielki a jakie wrażenie!!!! POWODZENIA!

Gość eloziomal2
hahahaha ;d dobre, lecz gdy przy niej stoję, i chce zagadać, normalnie mam nogi z waty, i nic nie mogę zrobić.

Gość steffan z habaźi
stary jak ja mam ci tłumaczyć jak masz sie do tego zabrać to sorry rwanie lasek to nie jest gra w quake'a nie da sie napisać co masz robić jak tego nie rozumiesz to zostaje ci tylko gra w quake'a i własna rąsia tyle🖐️

Gość eloziomal2
nie chcę, żebyś mi mówił jak rwać do lasek, tylko co mam zrobić żeby podwyższyć swoją samoocenę, żeby nie być nieśmiałym. o to mi chodzi ;p

Gość steffan z habaźi
niektórym przechodzi to z wiekiem niektórzy kupują se wypasioną fure niektórzy chodzą na siłke i pakują a niektórym wystarczy puszka piwa żeby przezwycięzyć nieśmiałość bywa różnie w życiu

Gość eloziomal2
eh, chodzę na siłke i pakuje ;p myślę że z moją posturą nie jest źle, ale wkurza mnie mój wygląd. gdybym był ładniejszy nie miał bym problemów z nieśmiałością.

dam ci sposób stary jak świat! wybierzcie się do kina.... ty, twój przyjaciel, ona i jej psiapsiółka.....we czworo zawsze raźniej...:D...a w kinie laski weźcie do środka, wy na zewnątrz:D...i masz 2 bezpieczne godziny na bajdurzenie :P , masz też czas na rozeznanie terenu i pokonanie nieśmiałości...

Gość eloziomal2
no fajne fajne, ale chodzi o to, że nigdy z nią nie gadałem, wstydzę się do niej zagadać. boje się że mnie wyśmieje przy wszystkich.

poszukaj kumpla, który będzie znał jej psiapsiółkę i niech on je zaprosi:D do tego kina....

Gość eloziomal2
;d dobre ;p

Gość przecież w kinie się nie
gada, ty jełopie. Jak po reklamach zrobi się ciemno, to weź ją złap za cipsko, żeby wiedziała o co chodzi a drugą rękę złap za jej rękę i połóż ją sobie na na jajach i niech ci wali konia. Jak się seans skończy to będzie tak jak byście się znali co najmniej ze 2 dni.

Gość Sensor
może spróbuj użyć feromonów www.dyskrecja.pl/sklep.php/k99-dla-Panow.html?

Gość Sensor
może spróbuj użyć feromonów www.dyskrecja.pl/sklep.php/k99-dla-Panow.html?