Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lodziarzz

Czy kobieta która zrobiła loda w toalecie obcemu jest normalna?

Polecane posty

Gość Lodziarzz

Czy chora na głowę?

Gość lodziarrrka
a chlopak ktory zgodzil sie (i chcial) zeby obca laska robila mu loda w toalecie jest normalny? czy chory na glowe?

Gość lodziarrrka
a chlopak ktory zgodzil sie (i chcial) zeby obca laska robila mu loda w toalecie jest normalny? czy chory na glowe?

Gość icecream w polewie
oboje warci siebie

Gość Taki chłopak jest OK
Jak suka nie da to pies nie wieźmie

Gość kocham Mocno
No jednak ona. Inicjatywa wyszła od niej. I moim daniem ma coś z głową. Ponadto ważne jest kto proponuje. I to ten zaciąga. I ważne co będzie potem? Bo potem ludzie mogą się obgadac np..a że on impotent..a że ona taka itp.

Gość ma z glowa cos na pewno

Gość kocham Mocno
jak on był wolny. A był? Ale jednak od niego to nie wyszło: chodz mała na numer! tylko do niej. Nie wiem, może długo sexu nie miała:) Może chciała sobie go zaliczyc. A co potem było? Ona jemu. to.i koniec?:)

Sorry, ale co to za dziewczyna, która idzie do obskurnego kibla z obcym facetem i mu dobrze robi???? Taka dziewczyna się nie szanuję i żaden normalny chłopak nie będzie chciał związać się z kobietą, którą mógł mieć jakiś frajer z imprezy??? Ja z taką dziewczyną bym nawet nie chciała kontaktów utrzymywać.

Gość kocham Mocno
facet jakby jej odmówił to powiedziałaby ze impotent itp..Nie tłumaczę go..ale mysle, ze by to usłyszał. Zresztą jak ludzie widzą się 1 raz na oczy..i ona go zaciąga do łóżka itp...to dla mnie jest to nie do pojecia. Chyba, że rozmawiają 20 minut a wydaje się jakby sie znali całe życie, iskrzy..ale i tak wiem, że przy takiej miłosci ludzie zapragneliby najpierw się pocałowac, a potem całowac i tyle;) i czekalibyna nastepne spotkanie:)

Gość takie kobiety to imprezowe
kurewki

Gość kocham Mocno
to jak i gdzie uprawiamy sex wiele o nas mówi...kibel..sex..i to od niej...Nie wiem. Może każdemu robi oralnie wystarczy czesc? I tak nikt nie pozna, że zdradza:?

Gość kocham Mocno
jest łatwa i bedzie innych sądzic według siebie: ze za drinka i czy usmiech On pojdzie z jakas do łozka i ją zdradzi, bo sama tak robi.

Gość kocham Mocno
prawda jest taka, że gdyby na Jej miejscu była Duda..(doda:P:) zrobiłaby tak samo:D

Gość kocham Mocno
ja mam nadzieje, że on był wolny:D Bo moja intuicja mi mówi, że jendka nie:) pojechał zbadac grunt...ale był oficjalnie w związku:D

Gość jest kurwiszonem

Gość normalna to nie jest lepiej