Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxcvn

Jakiego partnera byście kobiety wybrały- 173 cm czy 193 cm???

Polecane posty

Gość cg
znam przewaznie wysokich facetow.

Gość moja jest lepsza
ja mam 179 wiec facet 193 :-) tyle ma moj maz :-) ale jak bym miala 160 to nie mialoby znaczenia, inne rzeczy sie licza :-)

Gość malinowaa 12
173 bo sama mam 160 :)

Gość Ruda euforia@
Wybralabym tego, ktory bedzie interasujacy, ktory potrafilby mnie rozbawic i ktorego towarzystwo sprawiloby, ze nie mialabym ochoty sie z nim rozstawac. Wzrost nie ma dla mnie zadnego znaczenia.

Gość morfen
Pomysl ile taki gigant musi na cichy XXXXXL wydawac nie wspominajac juz o wioslach na stopy. Jesli masz 172 to facet 180 wystarczy, nie wierze ,z echodzisz w obcasach codzinnie. Pewnie raz na wesle na ruski rok. Zreszta zawsze mi sie wydawalo , ze chodzi o cos innego w wybieraniu partnera a mowicie ze jak my mowimy o cyckach czy dupci czy szczuplych nogach to jestesmy prymitywni. facet moze byc wysoki i szkaradny, i do tego glupi i co wtedy? Z drugiej strony wcale sie nei dziewi ze w Polsce jest wiecej rozwodow niz slubow. Jak ktos napisal kobiety sa jak malpki trzymajace sie galezi- wczesniej czy pozniej kazda sie pusci. P A T O L O G I A

Gość Marikenka
193 to super dla mnie wzrost faceta.

Gość jhihlij
tepa strzlao takiego ktory jest lepszy m czlowiekiem

Gość Kluseczka90
193 cm bym wybrała mam 159 cm i w wysokich szpilkach 12- 14 cm byłabym równa z 173 cm a uwielbiam wysokie szpilki i nie zrezygnowałabym z nich.

Gość Kluseczka90
Nie chciałabym być równa z partnerem a w szpilach byłabym tego samego wzrostu. Fajnie jak facet jes wyższy

Gość jksdfhkdf
195cm! zdecydowanie, jednak wysoki facet to jest faaajny:D

"Najczęściej jednak to panowie unikają kobiet tego samego wzrostu bądź wyższych, chyba boją się, że nie będą wystarczająco górować nad nimi i będzie to jakaś ujma dla męskości, hm??" Po prostu wiedzą, że u takich mają marne szanse, więc unikają. Poza tym wysoka babka to jak niski koleś - na wstępie ma minusa.