Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaa123

ładne te balerinki?

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaa123
dzieki za odpowiedz, własnie sek w tym, ze nie przepadam za balerinkami;-)ale sa mi niezbedne w garderobie.te chyba nie pogrubia mi optycznie stopy, bo niektore modele robia "placek " ze stoperów;-)

Gość yjghfdhygfd
beleriny nigdy nie są ładne

mi sie nie podobają :o z tego co widzę to chyba zamsz...nie wiem ile masz lat autorko ale ja przed 35 rokiem życia bym takich nie założyła. już takie ładniejsze : http://moda.allegro.pl/item964309413_buty_balerinki_hs016_pu_okragle_biale_37.html albo takie http://moda.allegro.pl/item959206601_balerinki_srebrne_100_tylko_rozm_37.html (tylko te srebrne mają okropne noski :/ ) po pierwsze zamsz jest może i wygodny ale - jak sie pobrudzi to ciężko sprać, jak przemoknie to śmierdzi platik może i sztywny trochę (sama mam jedne z CCC ) na początku obcierają ale później nóżka sie przyzwyczaja. albo czeszki :)

Gość 12345654321
Ladne ale DROGIE jak nie sa ze skory. Ja kupuje pantofle na obcasie z prawdziwej nie ekologicznej porzadnej SKORY za 80 zl. !! i mam je na kilka sezonow wiec 50 zl za szmatke to ZDZIERSTWO

Gość wdq
jo gould- a te co ty pokazalas to dopiero tandeta:O

Gość 12345654321
wdq Zgadzam sie nawet w 1000 % ;)

Gość aaaaaaaaaa123
no to teraz mam kocioł w głowie;-)A te biale i srebrne z linku to masakra:-O Zapodajcie jakies fajne balerinki :-)

Gość aaaaaaaaaa123
no to teraz mam kocioł w głowie;-)A te biale i srebrne z linku to masakra:-O Zapodajcie jakies fajne balerinki :-)