Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielone jablko

lalki- niemowlaki do opieki

Polecane posty

Gość zielone jablko

hej ! slyszeliscie pewnie o tej akcji w szkolach, gdzie gimnazjalisci dostaja laki ktore zachowuja sie jak niemowlet i musza sie nimi opiekowac, przy czym wszystkie ich kroki sa zapisywane, zaczelam sie ostatnio zastanawiac czy mozna sobie taka lalke kupic i ewentualnie gdzie, wiecie moze ? chcialabym zobaczyc jak wyglada opiek nad prawdziwym niemowlakiem, ale nie mam mozliwosci :P dlatego chcialabym taka lake zeby sie przekonac jak sie sprawdze w takiej sytuacji, zwlaszcza ze na dzien dzisiejszy uwazam, ze nie nadaje sie na matke, nie mam cierpliwosci i nie dalabym rady np wstawac w nocy, czy dzien w dzien opiekowac sie dzieckiem, wszelkie info na ten temat mi sie przyda :)

Gość zielone jablko
no co nikt nic nie slyszal na ten temat :(

Gość niestety noszę S
widziałam to tylko na filmach :P

Gość zielone jablko
no wlasnie ja tez widzialam to na filmach i slyszalam ze u nas pare szkol dolaczylo do tej akcji ale ja nie chodze juz do liceum a chcialabym sobie kupic taka lalke :D

Gość zielone jablko
:( up

mozna takie lalki kupić,jest to koszt kilkunastu tysięcy,mają specialna nazwe jak sobie przypomnie to ci powiem chyba że po usłyszeniu kwoty ci sie odechciało

Gość wertywerty
u mnie w szkole te lalki są.

Gość wertywerty
nazywaja sie reborn

Gość zielone jablko
napewno reborn ? bo sprawdzalam i reborn to sa lalki ktore wygladaja jak niemowle ale nic nie robia tzn nie maja zadnego mechanizmu dzieki ktorym placza itd jesli to jest faktycznie kilka tysiecy to dziekuje :P