Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Noele55

Mdłości przy zażywaniu tabsów. Help!!!

Polecane posty

Gość Noele55

Witam, nigdy nie miałam takiego problemu, otóż, z jakieś 1.5 roku temu brałam Cilest przez 3 miechy z racji problemów zdrowotnych musiałam je odstawić, ale wszystko było ok podczas ich brania. Teraz znów jestem przy 3 opakowaniu tabletek, i szczerze to jestem w kropce. Drogie kobietki, otóż jak przychodzi czas brania tabletki, nagle dostaje mdłości, patrzeć mi się na te tabsy nie chce i muszę szybko połknąć bo boję się,że zwymiotuję, a za 5 minut znów jest ok. Nie wiem co to może oznaczać, normalnie jakbt mój organizm się bronił przed tabletkami anty. Czy któraś z Was tak miała?? Bardzo proszę o porady :(.

Gość Noele55
Dodam, że to także jest Cilest.

Gość ja jak przerywałam branie
tabletek - to już nie mogłam wrócić do tych samych - zdarzyło się tak kilka razy. Za każdym razem musiałam "szukać" tych właściwych.

Gość Noele55
Up, Up. :)

Gość Noele55
Tylko, że to dopiero od jakiegoś czasu tak mam na początku było ok, ogólnie Cilest bardzo dobrze znoszę oprócz tego cholernego uczucia przy braniu :(

hhmm, nagle dostajesz mdłości ?:D dziwne... moze to siedzi w twojej głowie, wydumany problem?:) Ja fatalnie tolerowalam Cilest - pucniecie, zatrzymanie wody, w przerwach 7 dniowych slne bóle głowy i ... mdłości zwłąszcza w nocy, które były tak mocne ż e się budziłam :O (brałam tabl. wieczorem) za duża dawka estrogenu - zmieniłam i było OK ;) Harmonet, Diane, Novynette - toleruje