Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lllllllllll

Co mam zrobic? Pomóżcie

Polecane posty

Gość A Ja uwazam
Chcialabym zxaznaczyc ze ból i żal przechodzi po jakims czasie do drugiej osoby mnie tez facet zdradzil i bardzo cierpialam i mialam bol przez dluzszy czas do niego a teraz juz nic nie czuje ani zalu ze to zrobil ani nic....nie jestem z nim ale wiem ze taki bol przechodzi.....

Gość pruszyket
Pewnie co nie zrobisz, to bedziesz zalowac... cos mi sie tak wydaje :o zatem - powodzenia 🖐️

Gość Konrado
Nie prawdą jest, że jak ktoś raz zdradził, to będzie zdradzał już zawsze. Są jeszcze na tym świecie ludzie, którzy uczą się na błędach.

Gość lezeczka ciezka
mnie teraz zdradza z malolata:( chcial zrobic przerwe odpoczac , i oszukal mnie ;( kocham bardzo i boli bardzo . bede czekac ...moze jeszcze bedziemy razem, ale teraz jest koszmar ,nie dochodzi to do mnie:( nie moge sobie z tym poradzic:(

Gość lllllllllll
obecnego związku nie da się poskładać chociaż próbowałam.

Gość lllllllllll
lezeczka ciezka wiem co czujesz, do mnie tez wtedy nie dochodziło wiem jaki to straszny ból jest.

Gość lezeczka ciezka
ja na twoim miejscu bym wrocila, zeby moj chcial, wszystko bym oddala, praktycznie mialam tylko jego na tym swiecie, on mysli ze ja nic nie wiem ze bawi sie na calego, najgorzej jest sie dowiedziec od osob trzecich. nie moge sobie poradzic, obudzilam sie to mysllam ze to sen, ale niestety nie:( najgorsze ze ta dziewczyna jakas ma 19lat. a mi zawsze mowil ze wygladam dziecinnie... nie wygladam na tyle ile mam lat:(:(:( zostalam sama w wilekim miescie:(

Gość lllllllllll
lezeczka ciezka wiem co czujesz, do mnie tez wtedy nie dochodziło wiem jaki to straszny ból jest.

Gość lllllllllll
lezeczka ciezka Wiem jaki to jest ból. Pamiętam jak cierpiałam jak zadawałam sobie pytania czemu? Szukałam w sobie winy

Gość lezeczka ciezka
po prostu nie moge sobie tego wyobrazic, ze on dotyka inna caluje kocha, w dodatku nastolatke o nowej milosci nie ma mowy, w ta sie bardzo zaangazowalam, musze zadbac o siebie, a mowil zeby dac mu czas:( a on wykorzytuje czas na milostki i ponoc jest okropnie zakochany ta panienka:( jak mam to przezyc?? Autorko, jesli go kochasz to ja na twoim miejscu bym wrocila, ja teraz np czuje zal smutek wstret do niego (mimo iz sie z nim nie widzialam jeszcze i nie wiem czy to nastapi jesli bedzie z nia) ale gdyby sie odezwal to napewno bym wrocila, on wie ze mi bardzo zalezy i ze czekam na niego bo mimo ze bedzie sie z inna osoba to ta milosc nie odejdzie

Gość lezeczka ciezka
jak to przetrwac, jeszcze raezm ich nie widzialam, ale juz wiem:( ... ale bede czekac i wrocilabym na twoim miejscu, bo sama wiem jak tego kocham,jest byl czescia mnie

Gość lllllllllll
lezeczka ciezka ale po 6 latach doszedł do wniosku że nadal kocha? Raptem oprzytomniał tego nie potrafie zrozumieć. Powiem szczerze że po zdradzie przyznał mi się sam chciał dalej ze mną być ale ja nie potrafiłam jakoś. A teraz sam wychowuje syna chce żebyśmy znowu spróbowali byli rodziną. Zebym była matką dla tego chłopca. Nie wiem już sama

Gość lllllllllll
lezeczka ciezka ale po 6 latach doszedł do wniosku że nadal kocha? Raptem oprzytomniał tego nie potrafie zrozumieć. Powiem szczerze że po zdradzie przyznał mi się sam chciał dalej ze mną być ale ja nie potrafiłam jakoś. A teraz sam wychowuje syna chce żebyśmy znowu spróbowali byli rodziną. Zebym była matką dla tego chłopca. Nie wiem już sama

Gość lllllllllll

Gość lezeczka ciezka
a matka tego dziecka? czemu on wychowuje a nie ona?? ja teraz sie czuje tak jak opisujesz co wtedy czulas, z tym ze wiem czuje ze on z tamta bedzie a do mnie nawet sie nie odezwie, ale moze jak i u Ciebie po latach wroci... wiesz czasem wlasnie po latach facet zrozumie ze Ty naprawde go kochalas jesli wiesz ze to to tozaryzykuj, jesli nie, boisz sie ze Cie zostawi to zostan z tym obecnym, ale jesli sie rozlatuje to .... :( tez jestem za tym, zrob to bys tego nie zalowala... nie chodzi o zdrade , ale o powrot ja np mialam wybor leciec do Stanow jako au-pairka albo ten najukochanszy. wybralam milosc, a do stanow juz leciec nie moge z tego programu bo to do 26 r.z... a tak zeby sobie poleciec nie mam ani kasy ani zdrowia i ochota tez juz minela, ...ale pozostalo to... ze tam nie bylam... on mi wygaduje do dzis... ze i tak bym tam nie poleciala.. dodam ze ja mu tego nie wygadywalam, teraz chcialabym gdzies sie zaszyc

Gość lezeczka ciezka
ja juz nikomu nie zaufam , gdyby tak sie stalo ale watpie , jak kocham to nad zycie , to balabym sie odrzucenia albo ze moge zranic innego, zle bym sie czula bedac z kims a kochac tego... ja mam juz przegrane zycie, juz chyba sobie nie uloze;(

Gość lllllllllll
Matka dziecka zrzekła się praw płaci tylko alimenty na dziecko i nie chce mieć z nim żadnego kontaktu wiem bo ją znam. tym bardziej jestem w kropce. Znasz powiedzenie czas leczy rany wiem że teraz to się wydaje głupie ale naprawde tak jest ja w tym momencie nawet nie czuje do niego żalu za to co zrobił. Ja gdzies dopiero po 2 miesiącach sie podniosłam wtedy wróciłam do życia.

Gość lllllllllll
ja zaleczyłam ból imrezami itp. musiałam odreagować zapomnieć i udało się do teraz

Gość lllllllllll
ja zaleczyłam ból imrezami itp. musiałam odreagować zapomnieć i udało się do teraz

Gość lezeczka ciezka
ja np teraz nie chcialabym go widziec , a wszystko mnie czeka to najgorsze , ze ich zobacze , ale wiem ze mi to przejdzie, i bede czekac na niego, tzn on nawet wie ze w kazdej chwili bymdo niego wrocila:( ojjjj , co to zamatka ze zrzekla sie praw do dziecka? ja marze o dziecku bardzo , bo z nim marzylismy, a boje sie teraz ze z tamta malolata on.... :( co Ci serce podpowiada, tak zrob i jesli zal minal , jesli jestes pewna ( zreszta nigdy nie jest i nie mozna sie byc pewnym) to wroc, bo nawet gdyby z nim nie wyszlo to przeciez tutaj tez sie sypie, ale wierze ze napewno Ci wam wyjdzie :) ja bym chciala zeby ten moj wkoncu przejrzal na oczy :( ale ile takie cos moize trwac, zatracil sie w nastolatce:(

Gość Krokodylka
Zrób listę zysków i strat. Na kartce, niw w głowie, to ważne - wtedy mózg inaczej traktuje argumenty. Podziel katkę pionoową kreską. Po jednej str pisz za, po drugiej przeciw. Co złego a co dobrego może cię spotkać, czego się obawiasz, jakie masz wątpliwości. Co stracisz/zyskasz jak zostaniesz z obecnym facetem a co stracisz zyskasz jak wrócisz do eks.

Gość lllllllllll
dziękuje wam wszystkim za pomoc naprawdę. Jeszcze nie wiem co zrobię ale nie bede się spieszyć z decyzją.