Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kkkaaawwwaaa

JESTEM ZA STARA

Polecane posty

HEJ!!!Zakochałam się w chłopaku który jest młodszy o 3lata Cały czas o nim myślę Najgorsze jest to że za kilkanaście dni przestane go widywać Kiedyś nawet gadaliśmy sobie cześć a teraz ,,cisza" Jak mnie zobaczy to nie spuszcza ze mnie wzroku tymi ślicznymi oczkami Co byście zrobili zagadali czy coś ????/

Gość kajtuś
3 lata to niewiele, mozesz startwać.

Gość jak masz 12 lat a on 9 to daj
sobie spokój. Jeśli masz 30 a on 27, to spokojnie możesz się z nim spotykać i wiązać z nim przyszłośc :)

Gość
A co to jest 3 lata? Żadna róznica,moim zdaniem też mozesz startować,no chyba,ze chłopaczek ma 16 lat :)

Gość
Mój przyszły maż jest ode mnie młodszy o prawie 2 lata i nie czujemy tego.

Gość
19 lat u faceta,to trochę mało.Mężczyźni dużo później dojzewają niz kobiety.Emocjonalnie to on ma z 16 lat.Z drugiej strony facet był jet i będzie dużym dzieckiem,.Mój np. siedzi od rana w garażu i bawi sie wstawianiem głośników do auta,a ja siedzę od południa na necie i przegladam stronki.

Gość werdykt z luzizjanny
jak sie tak patrzy to niech stanie..i porozmawiacie:)

"kinnka (justynqazx1@wp.pl) 19 lat u faceta,to trochę mało.Mężczyźni dużo później dojzewają niz kobiety.Emocjonalnie to on ma z 16 lat.Z drugiej strony facet był jet i będzie dużym dzieckiem,.Mój np. siedzi od rana w garażu i bawi sie wstawianiem głośników do auta,a ja siedzę od południa na necie i przegladam stronki. " To zależy jacy mężczyźni:P.A wiem jak sprawdzić czy do siebie pasujecie:classic_cool:.Byś musiała podać kiedy i gdzie sie urodziliście:classic_cool:.

a we mnie się zakochał kolega z pracy 10 lat młodszy ... ja go tylko lubię i nic poza tym , ale to miłe

Gość leo noe
jeśli on ma 19 lat a emocjonalnie 16 to ile lat w sensie emocjonalnym ma szesnastolatek? idąc tym tropem czy trzynastolatek ma 9 "emocjonalnych" lat sześcioletni chłopczyk - 3 noworodek - minus 3 ???