Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana00000000

brak przyjemności z sexu

Polecane posty

Gość załamana00000000

Jestem od dwóch lat z moim chłopakiem, od roku współżyjemy jednak nie mam z tego żadnej przyjemności... Sex w moim przypadku sprowadza się jakby do obowiązku... Zastanawiam się już nawet nad tym żeby znaleźć jakiegoś doświadczonego faceta który doprowadziłby mnie do szału... Wiem że to to chamskie ale kocham mojego chłopaka ale jednocześnie chciałabym móc uprawiać sex z przyjemnością...:(

Gość inna.............
nigdy nie bedziesz, mam to samo, przeleciałam juz chyba z tuzin facetów i ciągle mi czegoś brak

Gość podobnie doswiadczenia
u mnie bylo podobnie.moze przez to,ze gra wstepna byla krotka,albo wogle jej nie bylo.ja czesto zmeczona,on zawsze gotowy.jak nie skupial sie tylko na sobie,to bylo ok.tyle ze ja nie jestem osoba,ktora udaje.brakowalo ohow,ahow.suma sumarum zostawil mnie dla innej,ktora niby zawsze moze zadowolic

Gość karoolek...................x
a jak jest z samą soba ? Czy sama doprowadzasz sie do szczytu i czy sprawia ci to przyjemnosc ?

Gość fhhr
Powiem Wam cos-dobrą rade dała mi kiedys koleżanka ze studiów- a było to 30 lat temu/!/. Zebys miała przyjemność z sexu-MUSISZ TEGO CHCIEC! Trzeba zmienić coś w myśleniu-przestawić się-naprawdę chcieć.Spróbujcie.

Gość załamana00000000
Mam podobny tok myślenia... Orgazm łechtaczkowy miałam dwa razy jak pieścił mnie językiem ale to tylko dwa razy a prób był wiele... a pochwowego nigdy....

Gość Sensor
ja kocham te filmiki, są jedyne w swoim rodzaju www.dyskrecja.pl/sklep.php/k115-Filmy-DVD.html?