Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troszkę nie na temat

Czy rączki w takich garnkach będą parzyły w rękę?

Polecane posty

na bank ja kupiłam komplet garnków za znacznie więcej niz te z aukcji miały byc takie super nieparzace i w ogóle same ochy i achy a okazało się,ze są nic nie warte niestety

Gość jasne ze tak

no szukam i szukam i na allegro znalazłam tylko ten badziew :o nie mogę znaleźć nic "droższo-lepszego"

Gość nie mam zielonego pojęcia
nie wiem, wyślij zapytanie do sprzedającego ja mam stalowe garnki z Ikei i uchwyty się w ogóle nie nagrzewają, nawet przy długim gotowaniu

a co mi się tak potroiło ?

mi też się tak porobiło kurcze dostałam już oczopląsu, większość jest z indukcją, mam jeden z indukcją i jakoś nie ma szału a to zepter, ehhh te z ikei no w sumie ok, ale mało ich, ja wiem, że będę potrzebowała co najmniej 6 garnków i taka ilość mnie najbradziej interesuje, no i ten rondel chcę

http://www.ikea.com/pl/pl/search/?query=IKEA+365%2b&category=products&range_subcategory=15925&name_subcategory=Garnki+i+rondle&sorting=relevance w ikei mają więcej z tej serii, można kupowac na sztuki http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/series/14888/ może są drogie, ale ja bym ich nie zamieniła na żadne inne bardzo dobrze utrzymują ciepło i oszczędza się prąd, można gotowac na minimalnym ogniu, uchwyty w ogóle się nie nagrzewają, przy pokrywkach też jedyny minus to taki, że potrawy w nich nie stygną, np. jak ugotujesz rosół wieczorem i zostawisz w garnku to rano jest jeszcze ciepły

Gość najlepsze nieparzace uchwyty
to drewniane