Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7 test

niepewna pewność

Polecane posty

Gość 7 test

Czy po zrobieniu 7 testow ciazowych moge miec pewnosc , ze nie jestem w ciazy? Do zaplodnienia moglo dojsc okolo 5 tyg. temu. Teraz jestem w 46 dniu cyklu i nie mam okresu. Okolo 30 dnia mialam brązowe upławy. Czy wszystko powinno bbyc w porzadku skoro 7 testow pokazalo 1 kreskę? Wydalam juz na testy poro kasy, więc zastanawiam sie czy isc do gina i zapłacic jeszcze raz tyle , czy dac sobie spokoj? Jak myślicie?

Gość 7 test
nikt nie pomoże? myślałam , że właśnie tu mnie ktoś "pocieszy"...

Gość melly
nie martw sie ja zrobiłam chyba z 10 testów ale to już moja chora wyobrażnia tak bardzo chciałabym byc w ciąży jutro sie okaże czy dostane @

Gość katt
Wzielas przynajmniej różne testy ? Myślę że nie jesteś w ciązy.

Gość 7 test
no oczywiście, że testy były innych firm. Jak dla mnie to paranoja, jesli moge byc w ciazy ... bo to jeszcze nie ten czas... może za 3, 4 lata:)

Gość melly
ja robię różne testy jeszcze robie sobie nadzieję że moze za wcześniej na test ale dziś mam takie bóle jak na @ tylko co mnie dziwi to to że mam od owulacji 37,0 temp

Gość katt
Zazwyczaj wpadają Ci co nie panikują:P Jak panikujesz po 7 testach... no nie mozesz byc w ciazy ;p btw strwes zwiazany z obawami wywołuje rozregulowanie organizmu bardzo czesto

Gość katt
Zazwyczaj wpadają Ci co nie panikują:P Jak panikujesz po 7 testach... no nie mozesz byc w ciazy ;p btw strwes zwiazany z obawami wywołuje rozregulowanie organizmu bardzo czesto

Gość 7 test
Wiesz, wydaje mi sie , że po 10 testach można juz być pewnym :) A nie myslalas o badaniu krwi? Jesli chodzi o moją sytuację... jestem lekko przeziębiona, mam bóle juz od miesiąca w podbrzuszu, chwilami juz mi sie wydaje , ze mam okres a tu nic... Tak sie zastanawiam co jeszcze moze wpłynąc na to. Mam cykle po okolo 29-32 , raz mialam 39 dni. Ale najśmieszniejsze jets to, że w 8 dniu cyklu poszlam do ginka , zeby mi przepisal tabletki. Powiedzial, ze zdrowa ze mnie kobieta i że mi przepisze... i chcialabym je juz brac , tylko, ze nie mam okresu juz ponad 40 dni.... i bardzo mnie to niepokoi.. Czy zmiana temperatur moze miec wplyw na okres?

Gość melly
ja też mam bóle w podbrzuszu od dnia owulacji poczekam czy dostane @ i pójdę moze zrobić test z krwi

Gość 7 test
dzięki za odpowiedzi , faktycznie czuje sie lepiej ...troszeczkę, ale lepiej :)

Gość po prostu ciekawa
Ja też miałam taką sytuację 2 razy w życiu. Jeden cykl trwał 66 dni, a drugi 46. Byłam u ginekologa i powiedział, że takie cykle czasami się zdarzają i że jeśli niezbyt często się to powtarza, to nie ma się czym przejmować. Aha - i powiedział, że zazwyczaj są one bezowulacyjne.

Gość po prostu ciekawa
Ja też miałam taką sytuację 2 razy w życiu. Jeden cykl trwał 66 dni, a drugi 46. Byłam u ginekologa i powiedział, że takie cykle czasami się zdarzają i że jeśli niezbyt często się to powtarza, to nie ma się czym przejmować. Aha - i powiedział, że zazwyczaj są one bezowulacyjne.

Gość tez o tym slyszalam
Pojawily sie brazowe plamienia i troche krwi, wiec licze ze to poczatek okresu :) az mi sie humor poprawił ;D i ofc bolibrzuch :D

Gość to ja to ja !
mam brązowe upławy z krwią , wiec licze ze to początek okresu ;)