Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka naszła mnie myśl

Pytanie do mężczyzn/chłopaków

Polecane posty

Co byście zrobili gdyby wam amputowano genitalia? Popełnilibyście samobójstwo?

Gość facettt........
ja jestem impotentem i samobójstwa nie popełniłem. A kiedys mi się wydawło że tak zrobię.Po prostu jakos żyję.

Generalnie nie odczuwam potrzeby usuwania mojego penisa, ani też nie widzę powodu dla którego miałoby to nastąpić chyba nie ma czegoś takiego jak rak prącia ;)

Gość fotel
z jakiego powodu ta amputacja.rozwiń temat.moje genitalia chyba coś zwęszyły i się powiększają.

Gość world of warcraft
Naszczęscie od siedzenia przed kompem jaja same nie odpadną:-p

Gość fotel
zbliża się Wielkanoc,więc temat 'jaj ' jak najbardziej na czasie.

Gość okulnik
kilka lat temu ocieplaliśmy i tynkowaliśmy wieżowiec i pracowałem na 8 piętrze i nagle deski na rusztowaniu się załamały i spadłem w dół , zatrzymałem się na 4 piętrze łamiąc dwie nogi i miednicę ale zahaczyłem zlatując o rusztowanie , poskładali mnie jakoś ale w szpitalu spędziłem ponad pół roku i niestety amputowali moje jądra pocharatane razem z penisem i teraz muszę siadać na kiblu , już się przyzwyczaiłem i nadal pracuję na budowach, kumple wiedzą o moim wypadku ale nic nie mówią

Gość tołdiii
a tobie jak by amputowali piersi i genitalia to też byś popełniła samobójstwo?

Słyszałam kiedyś o takiej sytuacji: Bodajże w jakiejś jednostce wojskowej w Rosji, znęcano się nad żołnierzem, skutkiem była konieczność amputacji nóg i genitalia. Koleżanka mi też mówiła, że w jej okolicy był przypadek, że jakaś grupka (chyba dresów) ucięła przyrodzenie swojemu koledze. Również znam historię pewnej weterynarz, która w zemście za zbiorowy gwałt, uśpiła swoich oprawców i wykastrowała. Więc wygląda na to, że przypadek amputacji się jednak zdarza.... Mój kolega kiedyś powiedział, że bez zastanowienia popełniłby samobójstwo w takim przypadku.

Gość tołdiii
KOBIETO mówisz tutaj o łamaniu prawa i to jakim!o znęcaniu się, łamaniu podstawowych godności człowieka, a rosja to kraj chory dla obu płci, a to że w publicznych instytucjach dochodzi do takich sytuacji to jest hańba, ale naszczęście to zło później wraca do społeczństwa z tego wojska i w nim się obraca. swoją drogą mężczyźni chyba powinni nienawidzić kobiet że oni muszą się tak męczyć w wojsku a one mają wolność. Zdarzają się też przypadki usuwania łechtaczek kobietom w innych krajach z przyczyn kulturowych i co wtedy popełniłabyś samobójstwo?

Gość gość
no właśnie, ciach ciach, i co dalej?

Gość do facettt
jesteś żonaty ?

ja pamiętam ten przypadek słyszałem o tym w wiadomościach czy jakoś w panoramie albo w wydarzeniach, ale mnie to strasznie przeraziło i to jest hańba i kpina że osobnika płci męskiej ciągnie się za rękę do wojska a kobiety.A ten co nadzorował te wojsko powinien być powieszony.Co to daje komuś że zadał komuś cierpienie i się nad kimś znęcał.Tego nie potrafię zrozumieć. To jest przecież zakatowanie człowieka....