Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radek_pyta

Kilka pytań do kobiet:)

Polecane posty

Gość Radek_pyta

Witam wszystkie Kobiety. Studiuję psychologię i zastanawiam się nad tematem pracy magisterskiej. Chciałbym napisać o czymś zahaczającego o NLS, jednak chciałbym najpierw wybadać w jakim stopniu potwierdzają się moje tezy. W związku z tym kilka pytań: - sytuacja: na jednym z portali społecznościowych pisze do Ciebie pewien mężczyzna, w ilu % patrzysz na jego wygląd, a w ilu na treść wiadomości? - jaka treść wiadomości wydaje się być najskuteczniejsza abyś odpisała? : samo napisanie: "cześć" : "co tam słychać?" : "może popiszemy razem?" : "pięknie wyglądasz?" : "chcę Cię mieć!" : inne, jakie? Jeśli któraś z Was znajdzie chwilę aby napisać, będę wdzięczny:) Pozdrawiam Radek

jakos mam nieodparte wrazenie, ze to wcale do pisania pracy nie posłuży :D

Gość Tajemnicza Dama.
Nie udzielam się na portalach społecznościowych, ale jeśli już, to (załóżmy, że potrzebuję faceta nie tylko do seksu :D), to treść liczyłaby się w jakiś 75 - 80 %. I oczywiście "może popiszemy razem?"

a tak na serio, to patrze w 100% na wyglad, bo co oryginalnego i powalajacego moze napisac facet w pierwszej wiadomosci.. poza "czesc" lub cos w tym stylu. z tego co napisales to wszystko na jedno kopyto, jak bedzie przystojny i w moim guscie to odpisze, albo jak bedzie widac po nim ze ma w choooooj kasy :classic_cool:

Gość KORALINA__
Na zadna z tych ''zaczepek'' bym nie odpisala. Musialoby mnie cos zaciekawic, a co jest intrygujacego w zwyklym ''czesc''? Wyglad to sprawa drugorzedna. Nieraz zdarzylo mi sie byc zauroczona facetem nieprzecietnie inteligentnym, choc z wygladu nieciekawym.

Gość grrrrrrrrrr
75proc styl wypowiedzi, 25 wyglad. a odpowiedzialabym na post nawiazujacy do mnie czy tez moich zainteresowan, typu, "zauwazylem ze sluchamy tej samej muzyki, lubimy podobne filmy, ksiazki, masz interesujacy kierunek studiów. zadne takie czesc piekna, bo to jest zenujace

Gość Wolvfram
Cześć Radek a mam inny pomysł, jeżeli cokolwiek potrafisz zrobić praktycznie i uważasz się za tak zwany 'złota rączka' to postaraj się zatrudnić jako MĄŻ DO WYNAJĘCIA i wtedy sam się dowiesz jak to jest w praktyce i wtedy mając praktyczne podejście do tematu opisz to wszystko w pracy magisterskiej ale wiesz, trzeba coś umieć aby kobiecie zaimponować :) samym pisaniem pracy magisterskiej teoretycznie nie zaimponujesz :)

to ja moze zle ujelam to co chcialam przekazac. dla mnie wyglad nie jest specjalnie wazny, koles bedzie przystojny a po dluzszej wymianie korespondencji okaze sie przyglupem to sory, ale nie oszukujmy sie ze pierwsze wrazenie to wyglad. nie jest wazny, ale interesuje mnie jak koles sie ogolnie prezentuje. ale musze obczaic czy nie chodzi ubrany jak lump, albo tez nie ma pryszcz na pryszczu. jesli tak, to najwyzej moge z nim popisac, chyba ze mnie jakos specjalnie oczaruje