Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona kapsuulka

U faceta nie wzrost ale twarz sie moim zdaniem liczy

Polecane posty

nie które dobrze mówią, jednak liczy się twarz.. kto to widzial, ważny jest charakter a nie wygląd człowieka, szata nie świadczy o człowieku.. wyglad przeminie a charakter nie.

Gość fghfd
shhshs

Gość dodupytowszystko
wiadomo od zawsze ze twarz sie liczy nabardziej i to zarowno u kobiet jak i faceta nie mogl bym byc z bazylem ktory byl by brzydki.. chocby nie wiem jakie mialo cialo zajebiste jesli laska ma twarz zjebana to po prostu koszmarna jest dla mnie to samo tyczy sie pewnie facetow.. facet jak jest brzydalem to chocby nie wiem jakie mial cialo wzrost i inne gowna to jest do dupy

A ja wam powiem że wszystkie się mylicie,wzrost,sylwetka,uroda nie pomoże jeśli mnie ma śmiałości do kobiet i dobrego bajeru,jeśli facet umie dobrze bajerować to nie musi być ładny ani wysoki.Ja jestem tego przykładem,wysoki jestem,dobrze zbudowany i podobno buśke aż taką straszną nie mam,ale nie umie po prostu podrywać lasek i oto cały sekret powodzenia u kobiet,czyli umiejentność wciskania im kitów

Gość tak jak....
Jak wygląd i spryt Segala czy Rambo tacy mi się podobają, a nie mięczaki

Gość ciotka klotka patrzcie dzieci
Kurde, co racja to racja. Ja spotkalam sie raz z wysooookim facetem, ponad 1,90 cm :D ale co z tego, jak z twarzy przypominał wystraszoną kurę? Wytrzymalam z nim niecale 2 tygodnie i to z litości 🖐️

Wiadomo, że twarz jest zarówno ważna u kobiet jak i u mężczyzn. Jednak na wypowiedzi kafeteryjne trzeba brać duże poprawki. "Teksty typu byłam z nim z litości" ( nie mówiąc o tym, że przestał się do mnie odzywać bo byłam zbyt tępa ). Jestem wysoki, mam 1.90m. Nie uważam się za nie wiadomo kogo. Nie mam wybujałego ego jednak często widzę zainteresowanie ze strony różnych kobiet. I tych ładnych i tych mniej, nawet starszych ok 30-40. Spotykałem się z baardzo różnymi kobietami. Zdarzały się takie, które wprost pytały mnie co lubię w kobietach. Odpowiadałem bardzo na około. Jedna sama mówiła, że zwraca uwagę na wygląd i nie chce owijać w bawełnę. W pewnym stopniu cieszyło mnie to bo inaczej by się ze mną nie spotkała. Spotkanie wyszło z jej strony. Ale to co było potem. Jak rozmawiała, jakie miała podejście do życia. Była niedojrzała i niepoważna. Przestałem się do nią interesować. Mimo tego, że była bardzo ładna. Nie mam wygórowanych wymagań. Żeby była inteligentna, czuła i w miarę powtarzam w miarę ładna. Wracając do tych mężczyzn i mojej osoby to wiem, że wygląd to nie jest wcale 70-80% . Najładniejsze i najmądrzejsze, zadbane kobiety nie patrzą wcale na takie rzeczy. Taka kobieta o figurze modelki i fajnych ubraniach nie będzie się spotykać z przystojniakiem z Bloku C/20. To jest normalne. Takie kobiety liczą na jakiś poziom życia i nie martwienie się o kasę. Fajnie jakby był wyższy od nich i nie straszył wyglądem. I takie są realia. Ogarnięcie życiowe faceta jest najbardziej w cenie. Dajmy przykład. Kobiety w miarę zwracają na mnie uwagę i cieszę się z tego, że nie straszę wyglądem. Raz zdarzyło mi się dostać wejściówki VIP na masową imprezę. Hostessy non-stop obcinały czekając na okazję poznać jakiegoś dzianego faceta. Powiedzmy, że pochodzę z "dobrego" domu ale nie z jakiegoś domu "celebrytów". Mimo tego, że umówiłem się z laską, która jeżeli chodzi o wygląd byłą ideałem. Jednak gdyby spotkała mnie na imprezie w remizie to by nie zwróciła na mnie uwagi. Oczywiście nic z tego potem nie wyszło. Byłem jeszcze za młody, nie miałem samochodu a laska potrzebowała pewnego poziomu życia. No cóż. Mi nie jest żal ale mam nadzieję, że teraz rozumiecie, że wygląd się nie liczy wcale.

Może najładniejsze uważają inaczej ale zwyczajne dziewczyny (takie jak ja) marzą o przystojniaku z ładną buzią. To też zależy od wieku. Jak byłam mładsza to szalałam za mądrymi i ambitnymi. Teraz bardziej liczy się wygląd. Na koniec apeluję do kobiet którym nie zależy na wyglądzie żeby nie wybierały najładniejszych bo robią straszne świństwo pozostałym

Mężczyzna może byc wysoki,ładnie zbudowany ale cuż z tego skoro ma nieatrakcyjną twarz-wszystkie inne walory przestają się liczyc.

Gość prawiczy prawiczek 28
Pewnie każda zwiąże się z facetem o przystojnej twarzy ale niższym o 20 cm :P, bo przecież twarz to nr 1.

Gość zielona torebka
to samo tyczy sie pewnie facetow.. facet jak jest brzydalem to chocby nie wiem jakie mial cialo wzrost i inne gowna to jest do d**y Sama prawda

Gość Elizabela
Twarz -70% cialo- 20% wzrost10% ale i tak najwazniejsze zeby mial to cos :)

Gość upupuuuup
a przede wszystkim oczy, ciemne wyrazne z mocnymi brwiami :)

Gość znajdzcie sobie
przystojniaka wy egoistki zasrane.. i niech was zdradza ile wlezie.. myslicie ze zajebista twarz to juz pana boga za nogi zlapalyscie... haha smiechu warte.. taki facet to mysli ze kazda na niego poleci znudzicie mu sie i juz do innej pojdzie a was zostawi jak zużyte kapcie.. kobieta jest ozdoba zwiazku no ale sorry skoro wy pasztety to facet musi nadrabiac;p

Gość ja;jf;akf
zgadzam się z autorką

Gość znajdzcie sobie
a tak to zauwazam ze czesto przystojny facet wiaze sie z brzydula aladna kobieta z brzydszym ale to nie regula.. ja uwazam ze jest baba jest brzydka to juz zjebane ma zycie;p nie ma nic gorszego niz brzydka kobieta;p ale takich to sie pelno roi

a ja nie...oczywiście co do innych topików typu " musi być wysoki" też się nie zgadzam .... musi mieć coś w sobie i ten magiczny wzrok

Gość oślica kwiecista
twarz wiadomo ze najwazniejsza, wzrost tez jakies tam znaczenie ma ale o tyle zeby byl wyszy chociaz z 1 cm od swojej kobiety :)

Gość uyhgjkjjkgbjkhbkjhbghj
.

Gość men-sky
Luczinda ile masz latek ?

Gość men-sky
wiadomo od zawsze ze twarz sie liczy nabardziej i to zarowno u kobiet jak i faceta nie mogl bym byc z bazylem ktory byl by brzydki.. u kobiety ważniejsze jest ciało, co nie znaczy że nie podoba mi się ładna buzia. po prostu lubię pomacać :D

Gość ja pier do le
jaka kretyniada.

Gość wtedy spadlam ze schodow
Dla mnie : Twarz 60% Cialo 30-35% Wzrost 5%