Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem juz...

Moj obecny partner, z ktorym mam dziecko nie chce mnie za zone

Polecane posty

zostawic go? co robic? zyc w konkubinacie do smierci? zaczyna mi byc glupio juz wszedzie..mam swoje lata..i glupio mi mowic chlopak, narzeczony??hehe

Gość O...Ups.....
Porozmawiaj, dlaczego ?? Jakie ma watpliwosci ?? Bo to dziwne, a moze on ma kogos ? Albo kuracja szokowa, poszukaj sobie nowego i wzbudz zazdrosc.

Gość było nie dawać
dupy przed ślubem to problemu by nie było!

powiedzial, ze nie chce miec nigdy zony..ze jemu papier nie jest do szczescia potrzebny.. ze to niczego nie zmieni..

poszukac nowego, by wzbudzic zazdrosc?? czy to mialoby sens??

Gość O...Ups.....
Wlasnie , wszystko jest piekne, dopuki nie ma monotoni w zwiazku. Moze on ma ochote na nowa , troche obca i nowy dreszczyk. A ze dziecko lezy mu na sercu, to sobie taka znajomosc ciagnie.

mysle, ze on mnie kocha, ale po prostu nie ma pieniedzy, by wziac slub

Gość O...Ups.....
Tak ma sens. To tak jak w sklepie jak wszyscy biora , to wzrasta zainteresowanie. On bedzie mial strach ze cie straci, tylko ze jezeli mu jestes obojetna, to kuracja szokowa moze w innym kierunku podzialac.

nie wiem..to dziwne.. ja nie bede go namawiac, bo to on powinien poprosic mnie o reke.. a ja z nim tyle lat i nawet pierscionka nie mam :-(

Gość O...Ups.....
No to trzeba sie dogadac, zeby nie bylo niedomowien i niepewnosci. Mozna wziasc formalnie cywilny, a potem koscielny z weselem. Pozatym to polski zwyczaj, zastaw sie a postaw sie. To jest wasze zycie i wasz slub. Mozecie sami to sobie zorganizowac z jakas krutka podroza. W Polsce taka wage sie przywiazuje do hucznych wesel i pomnikow. Czasami czlowiek cale zycie nic nie mial, ale po smierci ma super marmorowy grobowiec !!!

wiesz..ja po prostu mysle, ze my nie jestesmy dla siebie.. poza tym on wiecznie nie ma pieniedzy na nic..

Gość O...Ups.....
Nie badz taka cicha trusia, tylko powiedz czego chcesz , dla siebie i dla dziecka, albo on jest niedojrzaly, albo nie traktuje cie powaznie. Moze to modne zyc na kocialape, ale nie moralne. I dla kobiety niekozystne.Opaczysz mu sie , zestarzejesz i pojdzie do mlodszej.

taa.. byc moze to moda wlasnie, wszyscy jego znajomi zyja bez slubu. Moi nie. A moze rzeczywiscie slub nie jest potrzebny do szczescia..Ale w sumie daje pewne poczucie bezpieczenstwa i stabilizacji, moze zludnej, ale zawsze.. I nie wiem co robic.. czy w takim przypadku mam byc lojalna, wierna, oddana?

Gość O...Ups.....
Jezeli pracuje, to co robi z pieniedzmi ??? Nie umi gospodazyc, albo wydaje na inne, albo na siebie i mu tak wygodnie. Pensje powinien dac do kasy domowej i ewentualnie zatrzymac sobie drobne kieszonkowe. Tak robi mezczyzna, ktory chce miec rodzine i szanuje kobiete.

on zawsze mial problemy finansowe.. mowi, ze gdyby nas nie mial, to byloby mu o.k. nie jest w stanie utrzymac rodziny..taka prawda..choc stara sie bardzo..

niedawno chcial otworzyc swoja firme, wzielam kredyt, oprocz tego pozyczylam mu troche pieniedzy i z firmy lipa, bo nie ma klientow tylu, by mu wystarczalo na zycie i wrocil do pracy.. i zawsze jest cos..

Gość O...Ups.....
To nie modne, to niezobowiazujace. Bo jakos w cywilizowanych krajach Ludzie biora sluby. I zycie bez slubu budzi nieufnosc. Badz zdecydowana i powiedz mu o co ci chodzi. Pary zyja czasami bez slubu, ale wy macie dziecko ! I jemu nalezy sie pelnowartosciowa rodzina, a nie tatus na karte rowerowa.

nic mu nie mowie, znowu skonczy sie klotnia albo mowieniem mi, ze to wszystko moja wina.

Gość O...Ups.....
No nie jeszcze od ciebie pozycza pieniadze, przeciez to duze dziecko. No to masz dwoje dzieci.

szczerze mowiac, tak. Dwoje. Ale wiesz co? Ja przez to wszystko obwiniam siebie i zaczynam myslec, ze nie zasluguje chyba na nic wiecej niz to co mam, a jedyne czego chce, to mezczyzne, na ktorym moge sie wesprzec..

Gość O...Ups.....
Przetrzyj oczy, doradz sie Mamy , siostry , bliskich co Ci dobrze zycza. Ludzie z boku potrafia lepiej ocenic sytuacje.

ja po prostu chce faceta. I nie chce myslec, ze to przeze mnie i moje dziecko on jest w dlugach ciagle.. Mam racje czy nie? Czy rzeczywiscie to moja wina, ze mamy dziecko..i ze on nie ma kasy ciagle..i ja ciagle pozyczam..

wiesz..moje kolezanki, w sumie tylko 3..ale one powiedzialy, ze to nie facet dla mnie..moja rodzina nie ma w sumie zdania, bo malo go znaja a on ich nie cierpi tak czy owak i zawsze na nich wiesza psy w trakcie klotni..

Gość O...Ups.....
Czy to czlowiek z ktorym moza sie wiazac na dobre i zle ???? Przemysl i wez swoje zycie i Twojego dziecka w swoje rece.

Gość O...Ups.....
A mieszkacie razem ? pOKRYWA KOSZTY UTRZYMANIA DZIECKA ?

to nie jest ten czlowiek..gdybym ja nie miala pieniedzy, dawno skonczyloby sie to tragicznie..

nie placi za nic!!! Jeszcze mowi, ze na pewno nie kupi mleka dla dziecka, bo na to daje mu panstwo. Teraz nie placi za nic.

wczesniej zaplacil za prad i do tej pory mi to zyga..ale nie zyga juz tego, ile mi wisi w sumie pieniedzy.. tak chyba nie moze byc..ja nie mam ciuchow nowych, nic. Od kiedy urodzilo sie dziecko, wszelkie wydatki ja pokrywam, wszelkie!