Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupiutka

...pomocy

Polecane posty

Gość glupiutka

hej dziewczyny kochalam sie w dni plodne z moim facetem ale nie zalał formy czy mogę byc w ciazy;/ dodam ze ponioslo nas i bez zabezpieczenia poplynelismy prosze nie robic sobie jaj bo to dla mnie nie jest smieszne glupota ludzka nie zna granic :(

Gość skoro kochałaś się
w dni płodne bez zabezpieczenia to chyba sama znasz już odpowiedź

Gość glupiutka
nawet jak nie zal sie we mnie ?

Twój język mnie dobija, "zalał formy"... Wnioskuję, że młoda jesteś. W ciążę nie jest tak wcale łatwo zajść.

Twój język mnie dobija, "zalał formy"... Wnioskuję, że młoda jesteś. W ciążę nie jest tak wcale łatwo zajść.

Okaze się jak @ nie dostaniesz. Jedyne co moge doradzic to to ze musisz czekac i nie wkrecac sobie ze moglas zajsc bo to moze jeszcze opoznic @.

Gość glupiutka
:(

Nic innego tutaj raczej nie usłyszysz . Ilu dniowe masz cykle i kiedy dostałas ostatnią @?

Nic innego tutaj raczej nie usłyszysz . Ilu dniowe masz cykle i kiedy dostałas ostatnią @?

Gość pewnie że głupiutka
ja nie rozumiem. dziewczyno czy ty jesteś suczką w trakcie cieczki, że nie umiesz się powstrzymać??? Przecież natura wyposażyła cię w rozum, (którego najzwyczajniej nie potrafisz używać). Jeżeli współżyłaś w czasie dni płodnych i to w dodatku bez zabezpieczenia to istnieje możliwość, że zaszłaś w ciążę mimo braku wytrysku w pochwę. Jak duże jest prawdopodobieństwo tego nikt nie jest w stanie ci napisać. Poza tym, jeżeli masz wątpliwości co do takich rzeczy to zastanów się czy z wiedzą jaką posiadasz na temat współżycia w ogóle powinnaś się za to zabierać? seks to nie zabawa lalką barbie. Pomyśl o tym.

Gość glupiutka
14 marca 28 dni akurat wypadly mi dni plodne ;(

Gość glupiutka
tak