Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżip Łilis

Imiona dla kur i koguta, co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość Dżip Łilis

Chcę dać imiona swoim kurom. Kogut będzie Edi jak Edi Marfi, a kury będą Pamela jak Pamela Anderson, Paris jak Paris Hilton, Spirs jak Britnej Spirs, i Dżenifer jak Dżenifer Lopez. Myślicie że takie imiona wpłyną na nie motywująco i będą nieść więcej jajek?

Gość Czarnulka 26
1.Pusia 2.Pampusia (Pimpcia) 3.Czarusia Kwokusia 4.Najsłusia 5.Słonko 6 Zimówka 7.Siemieniatka 8.kulawka (jeśli trochę krzywo chodzi lub kuleje) 9.kruczek 10.Przytulanka lub przytulcia 11.Białka 12.Tygryniu 13.Koko 14.Lulidełko,Lulu, Luli 15. Ciemniatka 16.Kraska 17.Piszczydełko Piskluś 18.Palusia 19.Nieznajomka Moje kochane kurki :D pozdrawiam

Gość gość
kury ; benjamina, benia, cyrkonia ( zjadła kolczyka z cyrkonią ) szerka kutia lotos myszka buldzia zółcia lotnik klara złocia pistacja czokletka czakusia + pięknotoka, hai-hitlerka kimono princessa ( prynypał , pyncymalina, prncypałka) kornelia , amelia kocina bialka pypci akacja biała gołębina nadia hlapacza anka anastazja kecinka+ 30.04-14-05. 2014r. bąsi chrabąsi + figa+ sowerka+ monejka+ amanda ,amandzia + śnieżynka, ombrea, koguty: pieszczoch rudzik akrim kevin + gustaw , albert, + bernard frocieran.

Gość gość
Nawet fajne. Ja mam też kury, które mi się dadzą łapać i wskakują mi na kolana. Gdy je wołam to od razu biegną. Imiona, które im sama wymyśliłam są ciekawe. Mają takie imiona: Śnieżka, Tosia, Lisia, Jessy (czytaj Dżesi), Sisi, Dejzi, Czarniusia, Spokojniusia, Mati i Neli. Możesz jeśli Ci się podobają te imiona to je tak nazwij:) Miałam też koguta, który był cały czarny i nazwałam go Czarniuś. Koguta możesz nazwać np. Czarniuś, Bielik lub Kogutek Król. Mam nadzieję, że pomogłam:):):)

Gość gość
To moje maleństwa: Kury: Ruda Charlotte (czyt.szarlot) Chanel (czyt.Szanel) Marysia Stresia Dolores i jej córka Doli Merlin i jej córka Monroe. (Czyt.monroł, monri) Bella Jagódka Kubusia Sali Cini i jej siostra Mini Koko Gołąbka Srebri - sebrytka biała Mercedes Dolores Orange (orendż) Adele (adel) Śnieżka Cheese (czis) Fifi Gabrysia Gwiazdeczka Cleo(kleo) Migotka ( przepiórka) Koguty: Banderas, Bandi ( od Antonio Banderas) Napoleon - bardzo dzielny sebrytek Franciszek, franiuś - równieŻ sebrytek ( miał jeszcze swoją kurkę Franciszkę) Cynamon Stresik ( syn stresi) Majorek ( wcześniej majka ale okazał się kogutem) Silki: Pusia Pepsi Cola ( kola) I kogucik: sprite ( sprajt) Perliczki: Jessica (dżesika, dżesi) Black (Blak, blaki) Casi (Kasi) Krzywy, krzywuś ( miał Krzywe łapki) Sajgonek Kuleczek (był kulawy)