Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkloplkjio

Seks z zonatym

Polecane posty

Gość jkloplkjio

Powiedzcie mi co o tym myslicie. przespalam sie z kierownikiem z pracy. dodam ze on ma zone i dziecko i 32 lata a ja 21. Ale w lozku jest zajebis*** zrobilabym to znowu ;)

Gość no to rób
co nam do tego z kim śpisz?

Gość muurekk
i tak trzymaj ! młody nie wie co robic , choc to nie reguła ... starszy wie co i jak ... ktos musi nas starszych zaspakajac , w zamian - dobry sex ! a zony niech sie wala z wibratorami stare pierdoły niedajki ....

Gość jkloplkjio
ALe nie jestem w porzadku co do jego rodziny.... zreszta on tez

Gość muurekk
a to ze propaguje sex z zonatym - inne niech tez spróbują - a młodzi nich piją piwo i chodza na mecze .

Gość fokaaaaaaaaaaaaaa
następna głupia pizda , a pózniej taka płacze że ją mąż zdradza a sama robi to samo ! Świat schodzi na psy ! www.sexfotek.pl

Gość jkloplkjio
Miedzy nami nie ma zadnego uczucia ani nic tylko jedynie pociag seksulany. dobrze nam ze soba ;)

muurekk - Zamknij się capie . Myślisz ,że jak żona ci nie dała to innym trzeba życie pierdolić?

Gość muurekk
a kto i co jest na tym swiecie w porzadku ? czy za prace tora wykonujesz dostajesz tyle ile powinnas ? czy jak idziesz do lekaza to wchodzisz w 10 minut ? i czy łózko w szpitalu bedzie na ciebie czekać ? czy dentysta robi ci zeby za 50 zł czy zrobienie zeba kosztuje około od 250 do 750 zł itd....

Gość jkloplkjio
Ja plakac napewno nie bede xD xD mialas kiedys taak przygode?? pewnie nie wiec nei wiesz nawet o czym mowa moja droga fokaaaaaaaaaaaaaa

Gość muurekk
pierdolic ? czego oczy nie widza sercu nie zal , nikomu sie krzywda nie dzieje , ale jak ktos ma nature popierdoloną i za zdrade sie rozwodzi , staje sie jego traumą to trudno , glupich wiatr nie sieje , oni sie rodzą .

Gość muurekk
Na całe szczescie młode kobiety są chetne wszedzie i zawsze ! i chwala im za to . Wydzielanie sexu przez zony jest podłoscią , ich wieczna niechec , tak samo , zmeczenie - też , ze tez ja zmeczony nie jestem a tyram prawie cały dzien i sobota niedziela tak samo ....

Gość zluzowany
bardzo dobrze zrobilas teraz przespij sie z jego szefem potem z dyrektorem a najlepiej zwolaj wszystkich trzech na raz - przeciez masz duzy potencjal i wiele do zaoferowania ! przygoda na trzy baty to dopiero jest to ! niewiele jeszcze przezylas, slonko, ale staraj sie ! :D

A wiesz co o tobie myślę? Kurwa z Ciebie . Zrozumiałbym gdybyś nie wiedziała ,że jest żonaty ale ty perfidnie przespałaś się z nim wiedząc o tym ,że ma rodzinę .

Gość jkloplkjio
On nie myslal o swojej rodzinie kochajac sie ze mna to dlaczego ja mialam sie tym martwic?

Gość jkloplkjio
Widocznie zona mu nie daje ;p a jezeli nam razem dobrz to dlaczego mamy przestrzegac jakis zasad?? liczy se przyjemnosc ;)

Gość jkloplkjio
Widocznie zona mu nie daje ;p a jezeli nam razem dobrz to dlaczego mamy przestrzegac jakis zasad?? liczy se przyjemnosc ;)

Gość jkloplkjio

Gość jkloplkjio
A poza tym widocnie zona mu nie daje ;p a skoro nam dobrze jest razme to dlaczego mamy tego nie robic?? Przyjemnosc w zyciu jest wazna i na wyciagniecie reki ;)

Gość jolka___
ok liczy się przyjemność, ale pomyśl co będzie jak się zaangażujesz uczuciowo On rodziny nie zostawi i będziesz cierpieć Wszystko kiedyś ma swój koniec

Gość jkloplkjio
Nie zaangazuje sie uczuciowo poniewz wiem na jakich to zasadach sie opiera i wiem ze on ma rodzine . tu tylko liczy sie czysty przyjemny seks ;)

Gość jolka___
skoro tak mówisz że się nie zaangażujesz . . . Sama się przekonasz chyba że nie stać Cię na żadne uczucia

Gość jkloplkjio
Stac mnie tylko wtedy gdy wiem ze mogloby cos z tego byc ...a tu wiem na czym stoje ze tak to nazwe ;)

Gość jolka___
wiem o co Ci chodzi ale nie ma siły na to żeby do niego nie czuć nic więcej Im dłużej coś takiego będzie trwało tym gorzej dla Ciebie

Gość jkloplkjio
Napewno nie chce zniszczyc jego rodziny tzn. zeby sie rozwiodl czy cos.... a to tzn. spanie ze soba nadal pewnie bedzie trwalo skoro nam sie spodobalo ;p i jemu to odpowiada

Gość jolka___
tylko po co Ci żonaty jesteś młoda i mogłabyś sobie znaleźć wolnego fajnego faceta z którym będziesz mogła się dobrze bawić imprezować Tak to będziesz dla tego żonatego takim pogotowiem seksualnym Odpowiada Ci to?

Gość jkloplkjio
Nie chce narazie wstepowac w zwiazki ... muze odpoczac troche od tego bo za duzo sie dzialo ostatnio ;/ a to jest niezobowiazujace... i dlatego mi to odpowiada

Gość jolka___
no to powodzenia I nie zakochuj się w nim

Gość jkloplkjio
Nie dziękuje ;;)

Gość Pierdolomeo
KURWA JESTEŚ I TYLE znajdź sobie nieżonatego wpierdalasz swoje młode wygłodniałe cipsko w rodzinę i nic cię to nie obchodzi pomyśl, że może kiedyś będziesz miała męża (chyba się jednak mylę kurwy nie mają mężów) i jakaś głupia pizda bedzie podstawiała twojemu facetowi swoje młode cipsko pod nos i nogi sama rozkładała Przestań to robić bo nic dobrego z tego nie bedzie