Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SweetChocolate

Jak sie ubieracie w takie dni jak wczoraj??

Polecane posty

Bo ja wczoraj sie ubralam tak:rajstopy,leginsy,taka tunike bez ramiaczek,bolerko,polbuty i skorzana kurtka. A jego matka do mnie co sie tak odstrzelilam przeciez zimno jest:o Nie wiem czemu ale mnie wkurwiaja takie uwagi....:o

Gość tłumok
następna, kolejna kalesoniara :(

tzn tunika byla na ramiaczkach,pomieszalo mi sie z tych nerwow...byly takie szerokie ramiaczka,bez rekawow o to chodzilo:P

Gość tłumok
nie zapomnij do tych kalesonów założyć białe kozaczki i machnij sobie balejaż na głowie a szpony przyklej długości conajmniej 5 cm. :)

Gość tłumok
widzisz, kobiety nawet nie chcą odpisywać na ten temat , ponieważ sikają po nogach ze śmiechu a może nawet z foteli spadły :)

Gość rtgswerf
w taki dzien jak wczoraj siedziałam w domu w dresach ze wzgledu na to ze jestem katoliczką a post się jeszcze nie skonczył:) ale załózmy ze miałąbym gdzies wyskoczyc to założyłabym pończochy, mini i do niej jakas elegancka bluzka i na wierzch jakiś zakiet ewentualnie sukienke i pasek w talii. i oczywiscie buty na obcasie:)

Gość tłumok
i już po sprawie, krótko i na temat , mądrej kobiety czasem warto posłuchać :)

Gość ale Ty masz
ale Ty masz kurwa problemy.............

Gość lkdd
Wieśniackie te legginsy z koronką... Moim zdaniem oczywiście. Sama noszę legginsy, ale mam takie z zamkiem z boku, sięgającym do połowy łydki.

Gość ale Ty masz
własnie heheh legginsy z koronką niezły festyn, pewnie jeszcze złote baleriny z brokatem

Gość lkdd
Chyba pisze się leginsy przez jedno "g" :p Poniosło mnie ;)

Gość chciałam zapytać czy
w poście nie mozna wychodzić z domu? to do wypowiedzi powyżej, z tego co wiem to post trochę trwa więc z głodu byś umarła jakbyś nie wychodziła.....

Gość chciałam zapytać czy
no i fakt te liginsy z koronką sa strasznie tandetne....bazarowski śmieć.....

Ja też się ubieram teraz tak jak opisujesz :) półbuty legginsy lub dżinsy jakaś dłuższa tunika na to sweterek jak mi zimno(a jak nie to bez) i kurteczka skórzana lub płaszczyk krótki. Ale ja nie lubie krótkich leginsów wole do kostki i bez koronki:P mogą być z suwaczkiem po boku:) lub spodnie ale też na dole bardzo obciśnięte z suwaczkiem np;) myślę ,że nie jest za zimno na taki ubiór :)

Gość ale Ty masz....
no i standardowo na leginsy czy kurwa legginsy :o jeansowa spodniczka i balerinki no no

Gość tłumok
a może jednak krawaty zostawicie dla facetów i odwalcie się od tych kalesonów , wara :)

Gość ale Ty masz....
wyluzuj gejozo, albo idz ubierz obcisłe wycierane dżinsy i różową polówke

Gość tłumok
ale po cholerę , nie pracuję w cyrku :)

SweetChocolate tak ubranych jak opisałaś to co druga chodzi w tych getrach z koronką (niby seksi czy co )

Gość a ja uwielbiam taniec
kurwa a ja sie dzis dalam namowic szwagierce na takie lateksowe, swiecace leginsy(pierwsze jakie zakupilam) i teraz zaluje. cholera toz to calkiem nie moj styl!

oj tam modne nie modne...zalezy jak jeszcze na kims takie cos wyglada...mi akurat sie podobaly...rozne sa gusta;) kolor czarny i do tego czarne polbuty na obcasiku,bo widze ze duzy spor o to jest...

Gość tłumok
jedyny zysk dla męskich oczu jest gdy się publicznie pokazujecie w tych 'hajdeberach' i rowami się chwalicie z tyłu i z przodu ale nawet się nie pilnujecie i macie to gdzieś, że ktoś je śniadanie i musi się odwracać aby nie patrzeć na te rowy

Gość taka ta czarna
U mnie ludzie chodzili na krotki rekawek i spodenki a jednego goscia widziałam w sandałach na gole stopy!Szok