Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ani kropelki

Życie z dzieckiem w trudnych warunkach!

Polecane posty

Gość ani kropelki

Mam wrażenie, że nasz kraj ma w dupie swoich obywateli. Dzięki "sprawności" działania sądów od pół roku żyjemy z rocznym dzieckiem bez wody! Ja już mam dość, znowu muszę złożyć nowy pozew z innego artykułu. Zastanawiam się czy wśród was są osoby żyjące w ciężkich warunkach nie ze swojej winy i jakie to warunki. U mnie to właśnie brak wody (żeby nie było - za wodę płaciłam).

Gość ani kropelki
A za co mnie zjadą? Za kiepskie prawo, za działanie sądów czy za złośliwość jednego z obywateli tego kraju? Przecież napisałam, że nie z mojej winy!

Gość ty chyba pomylilas dzialy
mają nas w dupie no ale co zrobisz, jak nie masz znajmości to możesz co najwyżej się w dupkę pocałować, bo ci nikt nie pomoże

Gość ani kropelki
Nie wiem czy oglądałaś ostatnio reportaż, który był o kobiecie, która kupiła dom z lokatorem. Sprawdziła papiery przed kupnem, ale nigdzie nie było zapisane, że jest tam ktoś zameldowany. A jakoś nie przyszło jej do głowy sprawdzić w odpowiednim urzędzie czy jest tam ktoś zameldowany czy nie. Teraz babka mieszka tam z dorastającą córką, a zameldowany facet żąda jednego pokoju, dostępu do kuchni i łazienki i co najlepsze ma do tego prawo! Czy tamta pani również zasługuje na to, żeby ją zjechać?? Sytuacja niby całkiem inna ale bardzo podobna do mojej

martyrs to jest mój nick hahahaha a tu sie wypowiadam na temat

nie sugeruj sie tym co mam napisane w niku a co w ogóle z tą wodą macie,że jej nie macie?

Gość ani kropelki
Wodociągi nie chcą podpisać umowy bez zgody sądu (wcześniej umowa była z kimś innym, ten ktoś ją rozwiązał i nie wyraża zgody na podpisanie nowej - sprawy majątkowe). Zagmatwana historia, nie będę jej przytaczać. Interesuje mnie bardziej to, czy jest więcej normalnych rodzin, które muszą żyć nienormalnie

Gość ani kropelki
Do zakończenia spraw majątkowych decyzja sądu powinna być jednoznaczna - zgoda na podpisanie umowy - każdy prawnik Ci to powie. Ostatnią sprawę odrzucił okręgowy i chce pozwu z innego artykułu. Ciągną kasę jak mogą!

Gość ani kropelki
A najgorsze jest to, że nikt się nie przejmuje, że mamy małe dziecko. Lokal tymczasowy również nam nie przysługuje. Sądy, urzędy mają nas gdzieś!