bebe :) 0 Napisano Marzec 28, 2010 chcialam zalozyc nowy topik :) staram sie o dziecko kilka miesiecy i nadal nic wszystkie badania sa ok moje jak i mojego męża czy jest ktos taki jak ja ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bebe :) 0 Napisano Marzec 28, 2010 hmm czyzby nikogo nie było ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość si dżiii Napisano Marzec 28, 2010 wszyscy teraz ciagna miecze swoim facetom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
heyo 0 Napisano Marzec 28, 2010 hey :) ja już uczestniczę w innym wątku, ale chętnie się przyłączę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bebe :) 0 Napisano Marzec 28, 2010 fajnie :) powiedz cos o sobie ? ile sie staracie ktory cukl staran :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bebe :) 0 Napisano Marzec 28, 2010 fajnie :) powiedz cos o sobie ? ile sie staracie ktory cukl staran :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
heyo 0 Napisano Marzec 28, 2010 mam 25 lat i dopiero zaczynamy, bo to drugi cykl :) ale baaardzo bym chciała. w tym miesiącu chyba niestety troszkę się spóźniliśmy, bo wg moich obserwacji dzień czy dwa za późno się zabraliśmy (wcześniej nie mieliśmy możliwości :( ), więc trzeba zaczekać na kolejny cykl. a jak u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bebe :) 0 Napisano Marzec 28, 2010 my tez drugi cykl heh :) ja mam lat 22 :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
heyo 0 Napisano Marzec 28, 2010 heh :) no to wszystko przed nami :) oby się wkrótce udało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
heyo 0 Napisano Marzec 28, 2010 no to wszystko przed nami :) oby się nam wkrótce udało ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach