Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martini595

Przyzwyczajenie

Polecane posty

Gość martini595

Z moim chłopakiem jestem już od ponad trzech lat. Było pięknie, ale do czasu. W sumie to może i prawda co inni mówią że miłość konczy się po paru latach a zostaje przyzwyczajenie... I tak włąsnie jest w moim przypadku. Sama już nie wiem co czuję. Czasami myślę że to tylko przyjaźń. Zawsze kiedy się widzimy jest monotonnie i zawsze tak samo, wręcz przewidywalnie. Cały czas robimy to samo. Jest nudno. I jeśli ja nie wyjdę z jakąś inicjatywą to będziemy robić to samo co zwykle. Nawet gdy się kłucimy ja zawsze wiem co on powie i jak zareaguje. Jesteśmy ze sobą od trzech lat a on jeszcze ani razu niczym mnie nie zaskoczył. Nawet na początku naszej znajomości było tak samo, ale dopiero widze to po czasie. Nawet na moje urodziny już od dawna się domyślałam się co mi kupi, no i niczym mnie nie zaskoczył bo kupił mi to co zwykle...Ja próbuje się starać wymyślam różne rzeczy, a jemu nawet nie zależy... mam dopiero 19 lat a on 23 a juz zachowujemy się jak stare mażeństwo. W sumie to tylko on się tak zachwuje. Ja chciałabym znowu się zakochac, poszaleć i być co dnia zaskakiwana... Czy moze to wszystko mówi mi że powinnam się z nim rostać?? Nie chcę spędzać każdego dnia tak samo:(

Gość mysssia
kochana jak cie czytam widze siebie, tylko ze moj facet jest starszy o 5 lat odemnie...ta sma historia, a zaczełam z nim byc mając 16 lat czujesz? ile mnie ominęło, moja rada taka ucikaj poki czas bo ja zmarnowałam swoj czas

Gość bajobonago 123456
u mnie to samo. Tylko 7 lat razem pół roku mieszkania wspólnego .... Moje poświęcenie, by zawsze było dobrze, a za to nawet kwiatka na urodziny.... Nie wytrzymałam

Gość ja tez 784235417
Ja p prawie 7 latach mam tak samo zaczelam z nim byc majac 16 wiadomo zakochanie wielkie obietnice i nic noz kurwa nic ani zareczyn ani slubu no niiiiiicccccccc jest mi ciezk g zostawic bo chyba go kocham lub jest to przyzwyczajenie drugim probleme jest to,ze mieszkamy za granica moge odejsc,ale nie mam gdzie a do Pl nie mam do kogo wrocic

Gość stazja
mysle.....ze to juz czas na roztanie:(jezeli on sie nie stara-to juz nic z tego nie bedzie!!!!!!niestety tak to juz jest!tym bardziej ze jestes jeszcze mloda i jeszcze mas czas na ta prawdziwa jedyna milosc!!!jest wiele takich przypadkow!!!znam to!

Gość stazja
uciekaj:)