Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neestee

pikantne smski

Polecane posty

Gość neestee

czy piszecie takie sprośne wiadomości, by rozgrzać swojego partnera? co mu napisać na dzień dobry by myślał o mnie cały dzień, a co na dobranoc by nie mógł zasnąć? mój partner uwielbia takie zabawy. i raczej chętnie bierze w nich udział, a jak to jest u Was? :)

Gość humorek ...
- Mamo, czemu tata stoi w oknie i wrzeszczy, że zaraz będzie skakał? - Nie mam pojęcia, córko, przyprawiłam mu rogi a nie skrzydła.

Gość kristinka
mój mężczyzna bardzo lubi szczególnie gdy pisze mu jaka jestem mokra i czekam na niego naga w domu

Gość humorek ...
- Mamo, czemu tata stoi w oknie i wrzeszczy, że zaraz będzie skakał? - Nie mam pojęcia, córko, przyprawiłam mu rogi a nie skrzydła.

Gość humorek ...
Pan Jezus pewnego dnia incognito przechadzał się po Nowym Yorku. W momencie kiedy przechodził przez slumsy, zaczepili go hipisi, którzy palili trawkę. Zaproponowali Jezusowi, żeby z nimi zapalił. Pan Jezus mówi sobie - czemu nie i zaciągnął się. Po pewnym czasie przypomniał sobie że się nie przedstawił hipisom, i mówi: - Jestem Jezus, a oni na to: - I o to chodzi! :)

Gość dobreeeeeeeee
Blondyn trafił na szkolenie w jednostce desantowej. Instruktor oznajmia: - Jutro skaczecie z sześciuset metrów. Blondyn: - A nie można by ze stu? Instruktor: - Nie, bo spadochron nie zdąży się otworzyć. Blondyn: - A, jeśli skaczemy ze spadochronami, to cofam pytanie.

Gość kristinka
może cos na temat?

Gość kristinka
może cos na temat?

Gość kristinka
moze cos na temat?

Gość ahaaaaaaaaaaaa
Mąż do żony: - Wiosna przyszła, taka piękna pogoda, a ty męczysz się myciem podłóg. Wyszłabyś lepiej na dwór i umyła samochód...