Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy bycie dziewica to wstyd

koleżanki kpią ze mnie i traktują z góry

Polecane posty

nie wiem co zrobić, problem w tym że mam 21 lat i jestem dziewicą :( jestem na studiach w warszawie...wszystkie laski gadają o sexie ;/ prawie każda ma chłopaka a jak nie ma to i tak wie wiele rzeczy, ja nawet nie wiem jak wygląda kondon, a penisy znam z książki do biologii....powinnam czuć się lepsza , ale czuję się gorsza...nie wiem , nie mogę z nimi znaleźć wspólnego języka, wydaje mi się że ona mają mnie za jakiś niedorozwój :(

Gość KiwiZielonkawe
nie masz powodow aby czuc sie gorsza:) przestan poprostu masz inne wartosci w zyciu co nie znaczy ze sa one gorsze:)

Gość a ty siedzisz obok niego
dziwi mnie ze o tak intymnych dla ciebie rzeczach gadasz z osobami dla ciebie praktycznie obcymi :O

Gość jerunnna sikam
jeszcze sie nacieszysz penisami...czekaj czekaj..przyjdzie maz bedzie chcial...ja wspolzyje juz tak od 17 roku zycia a mam 25 i wcale nie jest juz to takie kolorowe:)

Gość jerunnna sikam
jeszcze sie nacieszysz penisami...czekaj czekaj..przyjdzie maz bedzie chcial...ja wspolzyje juz tak od 17 roku zycia a mam 25 i wcale nie jest juz to takie kolorowe:)

Gość DEPRECHA WIOSENNA...
A U MNIE W PRACY JEST CIAPA KTÓRA MAJĄC JUŻ PONAD ĆWIERĆ WIEKU CZYLI 25 LAT PRZYNIOSŁA ZWOLNIENIE OD PEDIATRY NA SIEBIE NIE DZIECKO,

gorzej ma 26 letni prawiczek wiesz mi ty masz prosciej jestes kobieta i to jeszcze mloda wiec masz jeszcze czas

kolezanki boją się Ci zaufać bo jesteś niewiadomo co - zapewne unikasz seksu ze strachu przed zdemaskowaniem swej prawdziwej płci

w sumie to ja wiem że to nie wstyd, ale te dziewczyny...one są takie bezpośrednie, częśc z nich są ze wsi, gadają o pierdołach typu "wow przecena prezerwatyw w rossmanie!!" albo o nauce :/ ja nie mam o czym z nimi gadać bo ani nie jestem kujonką, ani nimfomanką :( a sexu nie uprawiałam bo a) owszem wstydze sie swojego ciała i zwłaszcza miejsc intymnych b) nie chce mieć opinii puszczalskiej c) boje sie ciązy

Gość jerunnna sikam
a olej to kobito....ona moze i maja ubaw ale kto dzis uzywa kondomow? teraz sa inne bezpieczniejsze rzeczy...no widac ze wiocha :) badz soba i olej to:)

Gość KiwiZielonkawe
no dokladnie trzeba byc soba