Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soldier of loveeee

Chodzicie na kursy językowe?

Polecane posty

Gość soldier of loveeee

Ile to mniej więcej kosztuje i jak długo się uczycie aby otrzymać certyfikat? Ja tak bardzo pragnę znać chociaż jeden język biegle- angielski;/ Uczę się niby w szkole, już kończę (matura) a niemal nic z tego nie wyniosłam:O Oczywiście bym się dogadała, ale ja mam tak, że jak ktoś do mnie mówi po angielsku to rozumiem bardzo wiele, ale sama żeby coś powiedzieć...blokada...i tyle. Boję się pomyłki, że palnę coś głupiego przy jakimś Angliku. Interesowałby mnie angielski i hiszpański. Szkołę językową chętnie bym połączyła z jakimiś studiami. Jak jest u Was?

Gość ellas..
Kurs nic Ci nie da, lepiej uczyc sie samemu, a za ta kase w wakacje wyjechac za granice i uzywac czynnie jezyka.

Gość chodzilam na angielski
niemiecki a poźniej hiszpański i czego się nauczyłam? Niczego :o Musiałabyś znaleźć naprawdę bardzo dobry kurs bo większość prowadzonych jest przez nauczycieli szkoły publicznej gdzie uczą samych podstaw i chcą zgarnąć kase a uczyć im sie nie chce. Lepiej bedzie jak sama bedziesz sie uczyc w domu. Mnóstwo pomocy naukowych znajdziesz w internecie. Ja sama się nauczyłam języka korzystając ze stron internetowych i teraz nie mam najmniejszego problemu z angielskim.

Gość soldier of loveeee
znalazłam u siebie w mieście taką fajną szkołę, widać że porządna i nawet zagraniczni wykładowcy, i studia za granicą można odbyć też. Sama się nie nauczę bo nie mam możliwości. Ja musiałabym rozmawiać z jakimś cudzoziemcem albo kimś kto zna perfect ten angielski. Gapienie się w ekran nic nie da.

Gość soldier of loveeee
eeeeeeeeejjjjjjj

Gość truskawkowapolewa
Jeśli chodzi o blokadę w mówieniu po angielsku to ja cie jak najbardziej rozumiem. Znam trochę angielski, ale jak muszę coś powiedzieć to się zacinam. Dlatego w najbliższym czasie myślę o zapisaniu się do szkoły Axon, ponieważ tam kładą nacisk na konwersacje i jestem pewna, że takie zajęcia by mi pomogły.

Gość gość
Polecam szkołę językową Elsinore. Są małe grupki, więc każdy ma szansę mówić po angielsku, to o wiele lepsze niż tylko słuchać. No albo zajęcia indywidualne.