Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osoba pracujaca

kolegujecie sie z osobami z pracy?

Polecane posty

Gość osoba pracujaca

niedlugo ide do nowej pracy - 3 w moim zyciu i zastanawiam sie czy wchodzic w "blizsze" relacje z osobami z ktorymi bede tam pracowala. W poprzedniej pracy poznalam jedna dobra kolezanke, w sumie reszta tez sie wydawala ok ale jak rpzyszlo co do czego to utopiliby mni w lyzce wody albo po prostu olali. Wydaje mi sie ze osoby z ktorymi pracowalam zawssze byly falszywe, niby udawaly przyjaciol a tak naprawde kopaly pode mna dolki wiec zastanawiam sie czy sie z kims zakolegowac czy po prostu trzymac dystans i utrzymywac dobre relacje i to wszytsko...jak jest z wami?

ja gdy pracowałam to nie kolegowałam się z kolezankami z pracy...teraz nie pracuję......mój mąż tez sie nie koleguje z kolegami z pracy

Gość a jaaaaaaaa
w pracy wszyscy są fałszywi i nieżyczliwi. Tylko czekają na twoje potknięcie. Jedna wielka banda zazdrośników. Tak, że ja trzymam się od nich z daleka. Rozmowa tylko na poziomie służbowym. Udają koleżanki a tylko z biura wyjdziesz i postoisz pod drzwiami to słychać komentarze na swój temat.

Gość Dorota Rabczeska Majdan Darska
z jusią i edzią

Gość osoba pracujaca
tez musze znac wszytskich - wiaodmo, ale niestety ludzie udawali rpzyjaciol, wyrazalam swoje opinie a pozniej co? kazdy o tym wiedzial a nie zadko moja ooinia byla calkiem przeinaczona...ogolnie coz...falszywa wiekszosc z nich byla...to jest bardzo rpzykre niestety a ja zawsze jestem taka glupia ufna :(

Gość calmcare
W pracy nie ma przyjaźni. Poprzednie miejsca pracy niczego Cię nie nauczyły? Lepiej mieć wszystkich na dystans a przyjaciół szukaj gdzie indziej.

Gość nie bo w mojej pracy
same fałszywe babki pracują :o Jako tako rozmawiam z nimi w pracy, nie kłócimy się ale dupe potrafią nieźle obrobić :o w dodatku kablują szmaty :o Nie rozumiem ludzi, którzy nie mają własnego życia poza pracą, ja przychodzę do pracy zrobię co mm zrobić i jadę do domu a one? Wszystkim się interesują, zamiast zająć się pracą to patrzą żeby kogoś obgadać i dowiedzieć się o porażkach innych osób a później się z tego cieszą.

Gość jdfjhbfvkjhrbrtrrtbrb
w takim razie gdzie poznac przyjaciół, jesli nie poznało się ich w szkole??

Gość nie bo w mojej pracy
same fałszywe babki pracują :o Jako tako rozmawiam z nimi w pracy, nie kłócimy się ale dupe potrafią nieźle obrobić :o w dodatku kablują szmaty :o Nie rozumiem ludzi, którzy nie mają własnego życia poza pracą, ja przychodzę do pracy zrobię co mm zrobić i jadę do domu a one? Wszystkim się interesują, zamiast zająć się pracą to patrzą żeby kogoś obgadać i dowiedzieć się o porażkach innych osób a później się z tego cieszą.

Gość ja nie ma az takiego zlego
zdania o osobach z ktorymi pracowalam, wrecz przeciwnie ;) Co znaczy "kolegowac sie". Nie chodzilam z nimi pic po pracy ;) Ale lubilam ich i lubie ;) Poza tym ja nie uznaje przyjazni. Wole miec duzo dobrych znajomych, niz przyjaciol ;)

Gość gruby dym
ja się kolegowałam, jeżdziłam ze śmokami na ogniska, chodziłam do knajp, a gdy przyszło co do czego, to mi niezłego świniaka podstawili. Kopali pode mną dołki, donosili do szefa i dzięki nim straciłam robotę nie radze się kumplować z ludzmi z pracy

Gość Ja tez nie jezdze na zadne
integracje !

Gość Landryneczka.1.1.1
ja w ostatniej pracy skumplowalam sie z wszystkimi - cale mlode towarzystwo - imprezy, wyjazd, knajpy, spotykanie sie poza praca non stop - przyjazn w najlepsze..... przyszlo co do czego jedna odbila faceta, jedna podlozyla swinie i podkablowala do szefa, reszta dalej udawala przyjaciol i pocieszala ale kazdy dbal o swoja dupe i nikt sie nie wstawil - olalam cale towarzystwo, zminilam numer, ucielam wszelkie kontakty NIGDY WIECEJ " PRZYJAZN"I W PRACY !!!! NIGDY !!!!

Gość calmcare
heh:) Coś wam opowiem:) Pracuję jako asystentka dyrektora. Oprócz dyrektora pracuje też wicedyrektorka, starsza ode mnie o 30 lat, rozwiedziona, złośliwa, zgryźliwa, zawistna. Doskonale dała mi to odczuć, gdy tylko okazało się, że szef mnie lubi. To co ona ze mną wyprawiała to podchodzi pod mobbing. I tylko dlatego tam pracuję, że mój szef ma łeb na karku i nie dał się wciągnąć w jej gierki. A co ze mną robiła: oczerniała, obrabiała tyłek, nastawiała przeciwko mnie innych, ignorowała, zawalała żmudną robotą poniżej kwalifikacji albo wręcz przeciwnie - zawalała robotą taką na wczoraj. Ale teraz mam spokój, ale tylko dlatego, że mam mądrego szefa. Ja jestem górą, a ona zrobiła z siebie głupka.

Gość osoba pracujaca
w sumie przykre to jest z ludzie sa mili a jak tylko sie wyjdzie z pracy to obrabiaja dupe. Z pierwszej pracy mam 1 dobra kolezanke, z 2 jedna dobra kolezanke i kolege, a w kazdej rpacy zespol skladal sie z kilkunastu osob wiec skoro tylko1-2 osoby tak naprawde byly ok to rpzykre jest to ze pozostale kialkanascie osob bylo falszywych. A ja myslalam,z e mi dobrze zycza...niestety tylko sie czyms wykazalam, cos dobrze zrobilam a ktos inny musial sie duzo napracowac aby jednak szef nie uwazal ze dobrze pracuje...coz czlowiek czlowiekowi wilkiem

Gość mdn nie kumpluje sie z koleżan
z pracy bo to złośliwe jędze. Moja kierowniczka (babka ok 40 lat) jest strsznie wredna, ze mną rozmawia super, jest miła, uśmiecha się, żartuje a jak tylko się odwróce to jedzie na mnie przed innymi :o Nieraz każe mi coś zrobić, ja dokładnie nie zrozumie lub niedosłyszę to tylko słyszę jak mówi do innych "jaka ona jest kurwa tępa, niedojebana" itd :o A do mnie hasła typu "słonko", "skarbie" itd :o Fałszywa suka :o Według mnie, w jej wieku powinna być bardziej poważna a ona zachowuje się jak zbuntowana nastolatka :o

z pracy bo to złośliwe jędze. Moja kierowniczka (babka ok 40 lat) jest strsznie wredna, ze mną rozmawia super, jest miła, uśmiecha się, żartuje a jak tylko się odwróce to jedzie na mnie przed innymi :o Nieraz każe mi coś zrobić, ja dokładnie nie zrozumie lub niedosłyszę to tylko słyszę jak mówi do innych "jaka ona jest kurwa tępa, niedojebana" itd :o A do mnie hasła typu "słonko", "skarbie" itd :o Fałszywa suka :o Według mnie, w jej wieku powinna być bardziej poważna a ona zachowuje się jak zbuntowana nastolatka :o

Gość osoba pracujaca
ja doszlam jeszcze do wniosku, ze lepiej sie pracuje z mezczyznami niz z kobietami...baby sa falszywe, wredne, zazdrosne!

Gość osoba pracujaca

Gość nie koleguję się
z żadną tak bliżej, cokolwiek oznacza kolegowanie. z jedną tak trochę bliżej - nasze dzieci chodzą razem do klasy. poza tym wiem, ze mnie obmawiają. i siebie nawzajem też. pracuje nas 8. one w 5 w jednym pokoju, ja z jedna dziewczyną i szefowa osobno. obgadywanie i obmawianie na potęgę, aczkolwiek nie mogę zaprzeczyć, ze na co dzień jesteśmy wszystkie miłe dla siebie przez te 8 godzin. co sobie psuć nerwy. jakoś trzeba, by nie oszaleć.

Gość ja nie ma az takiego zlego
a mi chyba nikt tylka nie obrabia, bo niby z jakiego powodu ;) A nawet jesli to ma kogos uszczesliwic to prosze bardzo ;) Szefowa bezposrednia mam swietna, szef tez super. Kolezanki sa fajne, koledzy tez. Matko z corka, jakbym pracowlaa w takich miejscach jak Wy to bym sie dawno przekrecila. Dla mnie najwazniejsza jest atmosfera w pracy ;) Mimo wszystko nie koleguje sie z osobami z pracy, nie wychodzimy po pracy razem, nie zwierzam im sie z zycia osobistego, nie wyjezdzamy razem, nie zapraszamy sie do domow. Jest idealnie ;)

Gość bardzo Ci wspolczuje
baby sa najgorsze! obgaduja sie nawzajem! pindy wstretne2 z facetami jest lepiejnie wiem dlaczego ludzie sa tacy falszywi, skad to sie bierzedlaczego dudaja przyjaciol a utopiliby Cie w lyzce wody