Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melly

mam cykl 32 dniowy kiedy najlepiej się starać o dzidzię

Polecane posty

Gość melly

witam was serdecznie mam cykl 32 dniowy kiedy najlepiej zacząć starania żeby zajść w ciąże dziś mój pierwszy dzień cyklu może któraś z was ma podobne cykle

Gość prawie sama
ja mialam takie same cykle staralam sie od 14 dnia do 18 dnia cyklu z mala pomoca testow owulacyjnych, udalo sie:) powodzonka

Gość melly
tak też robiłam a nawet i prawie codziennie i klapa dziś dostałam @ nie wiem co mam już robić zaznacze jeszcze tylko że w grudniu poroniłam

Gość prawie sama
ja mialam takie same cykle staralam sie od 14 dnia do 18 dnia cyklu z mala pomoca testow owulacyjnych, udalo sie:) powodzonka

Gość melly
gratuluje tobie prawie sama jak ja bym tak chciała moze mi sie tym razem uda

Gość melly
a ile dziewczyny już czasu się staracie o dzidzie

Gość prawie sama
predzej czy pozniej sie uda, ja 1 cykl szalalam wrecz tak bardzo chcialam zeby sie udalo, ale przyszedl okres, drugi cykl kupilam te testy wyluzowalam i czekalam na okres brzuch bolal juz sie denerwowalam ze sie znowu nie udalo, 30 dnia test negatywny czekalam dalej brzuch nadal bolal az 35 dnia zrobilam test- dwie krechy, nie wierzylam po poludniu nastepny test to samo. :) wiec z wlasnego doswiadczenia oraz znajomych wiem, ze nalezy calkowicie wyluzowac i nie myslec o tym, wiem ze nie jest to latwe, ale to najlpeszy sposob i polecam testy owulacujne- ja i moje 3 ine kolezanki za pierwszym razem zaszly z pomoca tych testow, powodzenia

Gość melly
a jakie kupić najlepiej testy

Gość melly
i jeszcze jedno czy kochałaś się tez wcześniej czy tylko wtedy jak test owulacyjny wyszedł prawidłowy

Gość melly
a jeszcze jedno czy kochałaś się tylko wtedy jak wyszedł ten test prawidłowy

Gość prawie sama
ja jestem w uk wiec nie wiem jakie Ci poradzic ale ja tu kupilam pierwsze lepsze najtansze. nie kochalam sie wczesiej. Testy zaczelam robic od 10 dnia cyklu, w 14 pojawil sie cien cienia czyli ze owulacja tuz tuz i tak samo nast dnia i nast. od 14 dnia cyklu kochalismy sie codziennie 6 dni ja dobrze pamietam:)

Gość melly
tak bardzo bym chciałą zeby sie udalo zastanawiam sie czy nie isc do lekarza i poprosić o zmonitorowanie czy pecharzyki pekaja ale nie wiem czy tak mozna

Gość prawie sama
a dlugo sie staracie??

Gość melly
w sumie to od 2 lat i udało sie ale nie na długo bo w grudniu poroniłam

Gość melly
w sumie to od 2 lat i udało się ale nie na długo bo w grudniu poroniłam

Gość melly
wczesniej nic nie robiłam nic nie wyliczałam nawet nie wiem kiedy to mogło być a teraz mam już chyba szajbe

Gość prawie sama
hm nie wiem kochana co ci poradzic, chyba pozostanie poradzic sie lekarza. ale jak raz zaszlas to chyba nie jest Ci potrzebne to monitorowanie, nie wiem, zycze w kazdym razie powodzenia i mysle ze tutaj odpowiedzi nie znajdziesz a moze Ci jej udzielic jedynie dobry lekarz. Powodzenia i glowa do gory:)

Gość prawie sama
hm nie wiem kochana co ci poradzic, chyba pozostanie poradzic sie lekarza. ale jak raz zaszlas to chyba nie jest Ci potrzebne to monitorowanie, nie wiem, zycze w kazdym razie powodzenia i mysle ze tutaj odpowiedzi nie znajdziesz a moze Ci jej udzielic jedynie dobry lekarz. Powodzenia i glowa do gory:)

Gość prawie sama

Gość melly
dzięki bardzo

jeśli mogę Ci doradzić to idź do lekarza na zmonitorowanie cyklu. Ja robiłam testy owu, wychodziły pozytywne a co się okazało na monitoringu - że nie mam owulacji !!!! Monitoring da Ci potwierdzenie co sie dzieje w srodku!!!!! Powodzenia :):)

Gość melly
cyba tak zrobię tylko czy można iść od tak sobie i oto poprosić