Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grube_uda

Jak SCHUDNĄĆ w UDACH???

Polecane posty

Gość grube_uda

Mam ok 60 cm w obwodzie ud, w najgrubszym ich punkcie... Ogólnie nie jestem gruba, w spódniczkach tego nie widać, ale w spodniach tak... Waże ok 64 kg... Co zrobić by schudnać w udach??? Moim nałogiem są słodycze.... Jak bym je ograniczyła i mniej jadła to schudnę???

Gość gniazdko
ja mam 53 rano po przebudzeniu i ok 54cm po pracy , przy 166 cm wzrostu. Beznadziejnie to wygląda bo poza tym jestem chuda, tylko te grube uda fuuuj

Gość grube_uda
A próbujesz jakoś schudnąć z ud??? Czy jak mniej będę jadła to myslisz że schudnę??? Wiem, że najlepsza byłaby jakaś gimnastyka, ale mam słabą wolę, już nieraz parę dni, czy 2 tyg ćwiczyłam,a potem mi sie odechciewalo i waga rosła ... :-(

Gość grube_uda
To Ty i tak masz te uda szczuplejsze od moich, ja bym chciała miec chociaż 55 cm !!! Niedlugo lato, plaża, jak schudnąć by pokazać się w kostiumie kapielowym ???

Gość gniazdko
w jaki masz wzrost ?bo to tez wazne. Z tym jedzeniem to jest tak ze jak ograniczam jedzenie to i z ud troche schodzi ale co z tego jak mi wtedy cycki leca a i tak mam niewielkie :( czyli do dupy bo co to za figura - grube uda i małe cycki? nieproporcjonalna jestem

Gość grube_uda
Mam 164 cm wzrostu, biust mam okej :-) Jak zakładam spódniczki to nie widac ud i wszyscy mówią ze jestem zgrabna :-) Ale źle się czuję w spodniach, jak tu założyć niedługo kostium kąpielowy... Jak schudnac z tych UD ???

Gość gniazdko
to moze chodz częściej w spódniczkach? skoro masz zgrabne nogi to pewnie i łydki masz szczupłe, zgrabne nie to co ja - dwa kołaki po 36 cm

Gość gniazdko
to moze częściej chodz w spódniczkach? przynajmniej łydki masz zgrabne nie to co ja - dwa kołki po 36cm :(

Gość grube_uda
Ale ja spódniczki długośc przed same kolana lub w kolano, krótsze nie bo wtedy już widać grubszą nogę :-( Nie zawsze można założyć spódniczki, poza tym lato idzie, a więc kostium kapielowy, mam pareo i do zdjęć w nim :-) Ale ogólnie jakoś grubo, ociążale się czuję w tych udach... Od jutra mniej jem , ale czy wytrwam nie wiem.... Czytałam na innych topikach, że dobre są przysiady, może spróbuję...