Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Proszę o rade ..to dla mnie bardzo ważne

Polecane posty

Gość

Mam ważne pytanie do Panów Kobiet lub innych osób bardziej doświadczonych. Mam chłopaka jest on moim 2. Irytuje mnie od długiego czasu problem jego penisa ... w czasie wzwodu tak jak w spoczynku wygląda on tak : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5a2b9208211376f9.html (nie jest to jego penis ale wygląda podobnie...) Moje pytanie jest więc czy może to być stulejka??????? czy to może być problem taki że w dzieciństwie nie miał ściąganej skórki?? Dodam że po całym dniu pracy wydziela się niemiły zapach... czytałam już na forum o tym ale nie wiem jak to jest.... czy ktoś może mi pomoc ?... Zależy mi na tym bardzo mocno... Proszę o odpowiedz i proszę zadawać pytania.... odpowiem jeżeli będzie to konieczne.

Facet ma stulejkę, musicie z tym udać się do urologa, nie macie wyjścia. Nieleczenie stulejki grozi chorobami..... ....z sexu też nici...że już o lodzie nie wspomnę:(...chcesz takiego smrodka lizać?

Gość
jakie choroby mogą wystąpić??

Jest jeszcze jedno wyjście, ale wymaga systematycznej pracy... podczas kąpieli musi sobie naciągać skórkę....az cała zejdzie z żołędzi....ale na to potrzeba czasu....czasem nawet kilku miesięcy...i naciągać tak często jak się da!...ciepła woda zmniejsza ból podczas naciągania....no i z wyczuciem:) trzeba to robić. Powiedz mu jeszcze że ze stulejką nie wejdzie w ciebie, ponieważ kazdy ruch będzie dla niego potwornie bolesny....

Normalny:) mam kochanka....gówniarza...miał podobny kłopot... ...a czemu tak młodego?....bo maszkara ze mnie nie jest:)...(wizualnie wyglądam na mniej:) )...a wiązać się z nikim nie chcę....

Gość
ale gdy wchodzi we mnie to go nie boli chyba ze jest bardzo sucho wtedy bardzo o boli.... poprzez kąpiel to może się zmienić?? bedzie ok wtedy??

Gość
Przepraszam ale czy możecie być poważni...? to dl mnie bardzo ważna sprawa bo to jest ten jedyny chce za niego wyjść wiec to jest poważna sprawa.... proszę bardzo o pomoc....

tak....ale na to potrzeba czasu...i cierpliwości...

Gość
Przepraszam ale czy możecie być poważni...? to dl mnie bardzo ważna sprawa bo to jest ten jedyny chce za niego wyjść wiec to jest poważna sprawa.... proszę bardzo o pomoc....

Gość z tego co powiedział
ekspert fev, musicie się rżnąć w wannie

tak, to jest stulejka, a jeśli masz wątpliwości udaj się ze swoim chłopakiem do urologa....od takich spraw są lekarze... Stulejkę usuwa się mechanicznie lub chirurgicznie ....

Gość
do dorciB... Ty tylko na kutasy zwracasz uwagę?... To gratuluje inteligencji....widać od razy ze masz w głowie nie mózg ale chuja...(czyt. nic.) Ja go kocham i chce z nim być. I wyleczymy to razem. Czy jeszcze ktoś może coś poradzić??

Gość os886Dekael
Ja mam podobnego i nigdy mi nie śmierdzi bo nie ukrywam że u mnie na pierwszym miejscu higiena jest.Po prostu to jest normalne że podczas postoju że się tak wyrażę gromadzi się zdarty naskórek penisa który przypomina białą substancję a w dodatku nie zbyt ładnie pachnie.Są specjalne kosmetyki dzięki któremu Twój chłopak uniknie nie przyjemnego zapachu.

Gość Jarek_K__
Niech sam sobie sciąga skórkę tak aby żołędź była cała odsłonięta. Pomału bez pospiechu. Wystarczy na to tydzień i będzie OK. Nie jest to wcale bolesne. Będzie wtedy miał duży mocny wzwód.

Gość
dziękuje wszystkim za wypowiedzi. Jak ktoś jeszcze może mi poradzić na ten temat to proszę o wypowiedz.

Gość
Nie ale dzięki za propozycje ;)) Pozdrawiam:)

normalny.I979 :D a co ja miałbym z Tobą zrobić?:D ....chociaż, jeśli jesteś bi to coś jednak da się z tobą zrobić:D

normalny.I979 :D aha...jasne jasne:D wiesz czym jest podnieta?...dobra podnieta?... ....ona jest leżącym facetem i stojącą nad jego głową kobietą w rozkroku z uniesioną kiecką i spływającym sokiem truskawkowym po wewnętrznej stronie ud aż do samych pięt:) i jego językiem przy kostkach...:) ...no....to ja jadę na te swoje truskawki....bd wieczorem....:P milusińskich myśli :)

jasne że tak:)...w obie strony:)

Gość fev nie pierdol o tym
naciąganiu, bo mnie coś strzeli! Chcesz z faceta kalekę zrobić, np. doprowadzić do zerwania wędzidełka? Takie domowe, ludowe sposoby to sobie w doopę wsadź i nie siej tu fermentu, bo możesz skrzywdzić czyjeś zdrowie. Autorko, delikatna rozmowa i do lekarza. Jeśli napletek nie zsuwa się z żołędzi, to to jest stulejka. Konieczność zabiegu i jego "formę" oceni lekarz. Z tym się nie da normalnie seksu uprawiać, bez bólu i z pełnym komfortem. Z higieną też jest męka. Musisz chłopa delikatnie uświadomić i nakierować na lekarza. Poszukajcie info w necie.

Aha, dodam, że jest to drobny zabieg, po którym wszystko jest ok - penis działa jak złoto :) I blagam, nie słuchaj bzdur o naciąganiu w wannie, bo konsekwencje moga być poważne. Brr... aż mi się słabo robi, jak sobie wyobrażę tę "łazienkową" medycynę :O

Aha, dodam, że jest to drobny zabieg, po którym wszystko jest ok - penis działa jak złoto :) I blagam, nie słuchaj bzdur o naciąganiu w wannie, bo konsekwencje moga być poważne. Brr... aż mi się słabo robi, jak sobie wyobrażę tę "łazienkową" medycynę :O

Gość
Dzięki Ci ślicznie. ale jak ja mam to mu powiedzieć?? ... chciałabym go bardzo nakierować ale nie wiem jak... a i pisałaś ze napletek nie zsuwa sie całkowicie w żołędzi ale mu sie zsuwa chyba całkowicie.. tak myśle... kurwa dlaczego ja musze za niego myslec a on sam ma to w dupie.... masakra....

Gość dorciaB
Paulina18 - prosisz tutaj o radę to ją dostałaś. Nie dość, że jesteś prostacka to jeszcze wulgarna. Po następne, to ty masz chuja w głowie a pewnie chciała byś mieć w piździe tylko nie możesz i tutaj wywalasz swoje żale. Jak jesteś taka przygłupiasta, żeby zrozumieć, że z takim problemem należy sie udać do lekarza a nie skamleć tutaj, to już nie moja wina. Pa. A jak mu fujara śmierdzi to niech zadba o higienę, jeżeli wie co to słowo oznacza.

Gość dorciaB
Paulina18 - prosisz tutaj o radę to ją dostałaś. Nie dość, że jesteś prostacka to jeszcze wulgarna. Po następne, to ty masz chuja w głowie a pewnie chciała byś mieć w piździe tylko nie możesz i tutaj wywalasz swoje żale. Jak jesteś taka przygłupiasta, żeby zrozumieć, że z takim problemem należy sie udać do lekarza a nie skamleć tutaj, to już nie moja wina. Pa. A jak mu fujara śmierdzi to niech zadba o higienę, jeżeli wie co to słowo oznacza.

Gość dorciaB