Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliwka798

Czy wymagam za wiele...?

Polecane posty

Gość Oliwka798
A ja chciałabym się przekonać, jak to jest być tak naprawdę z kimś, bo jak dotąd to raczej cały czas jestem bez faceta i już mam dość.

No nie wiem sama... Idz na cmentarz- ja swojego faceta właśnie tam poznałam ;) A tak poważnie, napewno w końcu trafisz na tego jedynego... ;) Tego Ci życzę :)

Gość Jola Lojalna
Ja uwazam ze nie ma zadnych TYCH jedynych;)

Pewnie dlatego, ze masz nieciekawe doswiadczenia. Wiem, ze wiekszosc facetow jest fiutami, nie mozna zaprzeczyc, ale wiem tez, ze jak wszędzie zdażają się wyjątki i włąśnie dlatego życzę tego autorce, która jak sama napisała, chciałaby być w udanym związku.

Gość Jola Lojalna
Wiem, ze wiekszosc facetow jest fiutami, nie mozna zaprzeczyc. He he:)

Gość Oliwka798
Czasem mam wrażenie, że już spotkałam tego jedynego, tylko coś gdzies nie wyszło i on ma inną jedyną... Ja zawsze byłam sama i dlatego tak mi xle, szczególnie na wiosnę, jak co i rusz widzę gdzieś zakochane pary... Albo koleżanki ze szkolnych lat informujące o planowanych ślubach. I ciągłe pytania "a co u Ciebie, masz kogoś, kiedy pomyślisz o założeniu rodziny?" Wrrr....

Gość Jola Lojalna
Niekazdy jest taki goopi zeby brac slub... Coz, ja juz wiem co to znaczy malzenstwo i uwazam ze to mocno przereklamowana sprawa:)

Gość Jola Lojalna
Kant dupy, otoz to! :) madrze gadasz:)

No ja też nie uważam ślubu za coś koniecznego, aczkolwiek jeśli ma się zepsuć to czy będziesz po ślubnie czy nie ma na to wpływu większego.

Gość Oliwka798
A ja mam tak, ze właśnie przy takich romantycznych piosenkach albo filmach najbardziej mam ochotę się do kogoś przytulić i jest mi jeszcze bardziej smutno wtedy, że jestem sama.

Gość Jola Lojalna
O masz... A ja z kolei ciesze sie ze jestem sama;) Mysle, ze gdyby nie bylo slubu to bysmy nadal byli ze soba. Codziennosc tez zabija.

Gość Jola Lojalna
Mam dla kogo zyc i jestem mega szczesliwa BEZ faceta:D

Gość Jola Lojalna
Ok. A mi juz ostatecznie najlepiej jest bez faceta. Chyba ze... Ktos by mi powiedzial ze ten jest normalny na 100% to wtedy bym sie zdecydowala, inaczej nie. A ze tak nie ma to wole i jestem bez faceta:)

Gość do Joli
A co z sexem?

Gość do Joli
I az strach posluchac jak znajome sie uzeraja z mezusiami, tak, tak-TYMI jedynymi o pierdoly. Na szczescie ja mam cudowne zycie;)

Gość Jola Lojalna
Ja tez... :D

Gość Oliwka798
Dziewczynki, ja uciekam. Może jutro lepszy dzień będzie. Koniec użalania się na dziś. Dobrej nocki

Tez znam takie pary gdzie sa ciagle klotnie miedzy partnerami i ogolnie shit. Wtedy ciesze sie, ze jestem w takim a nie innym zwiazku i takich problemow nie mam.