Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaolaola19

pytanie do prawdziwych facetów a co sadzicie o puszystych dziewczynach ???

Polecane posty

Gość olaolaola19

a co sadzicie o puszystych dziewczynach bo mam przyjaciółke ktorea jestem naprawde piekna z buzi ale jest puszysta i ma straszne kompleksy nigdy nigdzie nie chce wychodzic z nami na dyskoteki

Gość johnny walkerr
rzecz gustu-jedni lubia puszyste inni wolą szczupłe.

Gość kjlhgfdgh
jak ktoś lubi dymać fałdy . . .

Gość olaolaola19
ale jak ja przekonac zeby juz nie miala kompleksów

Ja raczej tylko szczuple i zgrabne, ale widzialem taka dziewczyne z lekka nadwaga, ale wygladala mega niewinnie i grzecznie :) bardzo zapunktowala u mnie :p

Gość johnny walkerr
niektóre puszyste maja duży dystans do siebie i poczucie humoru

Gość olaolaola19
up

ja wole jak dziewczyna ma nadwagę niż jak jest za szczupła :) oczywiście nie taka 80+ jeśli ma ładną buzię, zęby, paznokcie, ładne stopy, jest czysta, zadbana to sam się często oglądam za taka "większą" dziewczyną :) z tym, że ja raczej na brak zainteresowania ze strony kobiet nie narzekam i tu też mam problem bo rzadko która z nadwagą moje zaloty traktuje poważnie :)

Gość (nie)zwykły facet
oczywiście wszystko to kwestia gustu. Ja osobiście wole gdy kobieta ma na czym siąść i czym oddychać

Gość ErykErykowski
nie kręcą mnie puszyste ... nawet jak mają duży biust, który mnie niesamowicie kręci przy szczupłej (nie anorektycznej) sylwetce ale znam wielu, dla których kobieta jest najatrakcyjniejsza jak ma trochę więcej ciała

Gość darano
dziweucha jak sobie wtłucze do głowy że jest brzydka i ma kompleksy to wyzwanie godne stajni Augiasza. mam kolezanke która jest super laską a ona ubzdurała sobie że jest brzydka, ma za duży tyłek i brzuch!!#(&#% gdzie jak kiedy-nie wiem. osobiście ją sprawdaziłem:) i twierdze że jest meeega gorąca no ale kobiecy umysł to zagadka nawet dla nich samych. myslę że to jak dziecku trzeba mówić że jest ładna, że ma czuc się PRZEDE WSZYSTKIM ona sama dobrze we własnym ciele. a gdy człowiek dobrze się ma ze soba samym to zaraża tym innych. pewnośc siebie dużo daje.

Gość szparek
Puszyste z ładną buzią i dużą dupcią są zajebiste pieszczoszki.

Gość brutalnie szczery
Najlepsze są grube paszczury z wstrętnymi mordami. Są tak szczęśliwe, że ktoś je chce dymać, że zgadzają się na wszystko i nie mają żadnych zahamowań.

Puszyste laski są cool. W zimie ogrzeją, a w lecie dają więcej cienia;-)

Gość amelka2345
Musi się przełamać jest pełno facetów które takie własnie lubi ;) _________________ Dyskrecja.pl - mega sklep i hurtownia

Gość brutalnie szczery
Ja lubię, jeśli chodzi o seks. Duża miękka dupcia, mięsiste uda czy wielkie piersi dostarczają super przyjemności. Zwłaszcza przy 69 wrażenia są bezcenne. Gorzej, jak taka gruba baryła się zakocha i będzie się domagała uczucia. NIe każdy jest gotowy na związek z taką kobietą, przecież idąc z grubasem na imprezę można się narazić na szyderstwa :-(