Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aamina

body-yet

Polecane posty

Gość Aamina

Witam, pilnie poszukuję opinii kobitek, które poddały się zabiegowi body-jet. Jestem zapisana na zabieg połączony z przeszczepem tluszczyku do piersi .

hej :) Ja jestem wlasnie po wczorajszym Body Jet -brzuch i boczki generalnie jestem zadowolona bo nieamowite efekty od razu widoczne-boczkow nie ma,plecy szczuple-szok..natomiast brzuch jak w 5 mies ciazy ale to pewnie opuchlizna a wiec moje wrazenia.... generanie zabieg jako zabieg -odsysanie mnie absolutnie nie bolal gdy bylo cos czuc od razu krzyczlaam,ze boli i dostawalam wieksza dawke znieczulenia natomiast znieczulenie....brak slow by opisac..nigdy w zyciu takie bolu nie prezylam i mam nadzieje,ze nie przezyje.....plakalam jak dziecko,wylam ,przeklinalam,myslalam,ze przerwe zabieg...w rezultacie dalam rade ale bardzo cierpialam... po zabiegu czulam sie w miare dobrze,natomiast dzis bardzo boli...cala posiniaczona,odkaszlnac nie moge:( i nudnosci cholerne mam -czy wy rowniez mialyscie podobne objawy?? pozdrawiam i chetnoe odpowiem na pyatnia

A czemu się decydowałaś na body jet? Słyszałam że istnieją mniej inwazyjne metody liposukcji. Na przykład vibro lipo. Nie uszkadzają tkanki, więc może nie po nich aż takiej opuchlizny jak mówisz. Zastanawiam się czemu jest taki bum na ten body jet, jest tyle innych metod, które bardziej do mnie przemawiają. Rozważyłaś wszystkie opcje? W IQ Medica widziałam także smart lipo i duo lipo.

ja zwiedzilam juz wiele klinik i akurat w moim przypadku byl to najlagodniejszy rodzaj zabiegu..z takim probleme jaki mialam ja zostawalo wyjscie -plastyku brzucha plus tradycjnej lposukcji..wiec body jet to pestka w porownianiu z tamtym zabiegiem..

do kasiaalegro a ile tluszczu ci odessano w czasie tego zabiegu czy jest jakas granica ile mozna odessac

do kasiaalegro a ile tluszczu ci odessano w czasie tego zabiegu czy jest jakas granica ile mozna odessac

Gość cati82
kasialegro a w jakiej klicice robilas? I czy ten zabieg wykonuja ze znieczuleniem ogolnym czyli narkoza? czy tylko miejscowe, bo jak widze z opisu chyba nie bylas pod narkoza? ja chce z ud do piersi ale czy biust uda sie powiekszyc o 2 rozmiary? bo jak bedzie za malo tluszczu to co? i czy powiekszenie biustu pozostaje na zawsze jak w przypadku silikonow czy po 1-2 latach zanika jak w macrolane?

witam wszystkich ,jestem tu nowa i dopiero co zalozylam konto .bardzo interesuje mnie zabieg body jet z przeszczpem w piersi .bylam juz na konsultacji w maesteria gdynia ale oni to robia w krakowie .potem w sopocie u dr pernak ale jakos do mnie on nie przemawia .czy ktos moze mi cos poradzic gdzie juz wykonal zabieg i byl zadowolony ,jest tego tak duzo ze nie wiem co robic ,dojazd jest mi obojetny byle by bylo dobrze zrobione i nie kosztowalo milionow.serdeczne dzieki ,ach i moze jest ktos ,kto jest juz dluzej niz 1 miesiac po zabiegu i moze powiedziec ile tluszczyku mu pozostalo w piersiach.