Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w-zetkaaaaa

Tabletki antykoncepcyjne !!!

Polecane posty

Gość w-zetkaaaaa

Czesc. Wczoraj wziełam swoja pierwszą tabletke Marvelonu :) W weekend jade do chłopaka i chcemy wspołzyc wkoncu bez prezerwatywy ale boje się że tabletka nie zadziała :( Nie wiem dlaczego tak mi sie wydaje. Są to moje pierwsze tabletki. Czy wy tez mialyscie taki strach ? No i czy zbytnio nie przesadzam z tym lękiem :( P.S Pierwsza tabletke w pierwszym dniu okresu wziełam wczoraj. Prosze o odpowiedz. :)

Gość w-zetkaaaaa
odpisze ktoś ??? :(

ja kocham się z facetem 1,5 roku. mój strach przed ciązą jest tak wielki,że oprocz tabletek stosujemy gumke. Obojgu nam ten układ pasuje-przynajmniej mamy gwarant,że nie wpadniemy,a możliwości wpadki nie dopuszczamy bo jesteśmy jeszcze studentami

Gość w-zetkaaaaa
No ja chciałam tebletki własnie po to zeby nie stosowac gumek :) Jestem pewna ze mnie ochronią tylko ten pierwszy miesiac brania dla mnie jest taki dziwny .... boje sie ze w pierwszym cyklu one sie musza zgrac z organizmem i dopiero w kolejnym bedzie ok ;/ nie wiem dziwna chyba jestem :)

Gość tabs i guma
kopytkowa---> ja i mój mąż tez oprócz tabletek stosujemy prezerwatywę.....straaaaasznie nie chcę miec dzieci i to dlatego...

Gość ***Stokrotka****
Jesteś zabezpieczona od pierwszej tabletki. Kilka razy zaczynałam, i nigdy wpadki nie było. Mam dwie zaplanowane dziewczynki:) A tak w ogóle, to najlepiej o takie sprawy wypytać zawsze lekarza :) Powodzenia

Gość w-zetkaaaaa
hymmm kurcze chyba poczkekam ten pierwszy cykl i dopiero przy drugim opakowaniu przestaniemy uzywac gumki :(

a powiedźcie mi. napisałam nowy temat niestety nikt mi nie odpowiada:( czy po jakichkolwiek tabletkach miałyście ciągły ból sutków przez dłuższy czas? przyznam się szczerze,że nie wiem co z tym "fantem "zrobić

Gość tabs i guma
nie miałam takiego problemu a tabsy biorę już 8 lat....brałam rożne ale takiego czegoś nie miałam

Gość w-zetkaaaaa
no te tabletki są mało popularne ale podobno dobre :) i dlatego nie wiem czy powinnam im zaufac na tyle by po 7 dniach kochac sie bez innego zabezpieczenia :(

Gość nyhmny
tabs i guma>>to ty uzywasz tabletek i gumek 8 lat??a czemu nie samych gumek:>???

no wlaśnie, nie chce świrować i latać cały czas do lekarza:/ ostatnio zmieniałm tabletki z Yasminelle na Microgynon30 związku z mega niskim libido. zaczełam brać nowe i nie mogę się dotknąć do piersi. A libido-gówno jak nie bylo tak nie ma:(

Gość tabs i guma
nykmny---> czemu?...bo nie ufam samym tabletkom...tym bardziej samym gumkom....a jak łączę to i to to jestem spokojna

wychodze z tego samego założenia. Skoro mój facet nie ma nic przeciwko to wole stosować gumki i tabletki. Nic mi nie zapewni takiej ochrony jak ten duet;)

Gość tabs i guma
właśnie :)