Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Czt Wy też tak macie...

Polecane posty

Gość

Jestem z chłopakiem prawie dwa lata. Kocham Go, ma wiele wad, ale nie ma ludzi którzy by ich nie posiadali... Kiedy jestem z Nim jest super, ale kiedy wyjeżdza do siebie, mieszkamy oddzielnie, niewidząc Go długo zastanawiam sie nad wieloma rzeczami, czy z Nim być, czy nie byłoby lepiej dla nas, dla Niego gdybyśmy się rozstali... Ale kiedy jest blisko np na weekend jest miło i nie zastanawiam sie nad tym. Też tak macie, czemu tak mam...? Sama tego nie rozumiem. Może ktoś pomoże... Dziękuję z góry... :)

Gość wredna_maupa
to sie zastanów jeszcze raz czy na pewno go kochasz.

Gość sdfddffsfsfd
Jak się rozejdziecie, to będziesz sama. To już lepiej powiedzieć mu, że nie czujesz nic do niego, ale możecie żyć w wolnym związku, żeby nie być samemu.

Gość niedziiielllaaaa
a co ma żonę?

Gość bojabojaboja
Też myślę, że to oznacza brak miłości. Może przyzwyczajenie, może wygodę, bo w koncu fajnie jest kogos mieć. Jak się kogoś kocha to się nie ma takich wątpliwości, a każda chwila osobno jest bolesna i chce się, żeby druga połówka była znów obok.

Gość sdfddffsfsfd
nie ma żony - czytaj ze zrozumieniem - to jej facet.

Gość bojabojaboja
Też myślę, że to oznacza brak miłości. Może przyzwyczajenie, może wygodę, bo w koncu fajnie jest kogos mieć. Jak się kogoś kocha to się nie ma takich wątpliwości, a każda chwila osobno jest bolesna i chce się, żeby druga połówka była znów obok.

Gość niedziiielllaaaa
pytam, bo często tak jest jak kobieta musi dzielic się facetem z inną czytaj trójkąt. wtedy tak własnie się zastanawia:)