Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie :(

ide do nowej pracy, boje sie :(

Polecane posty

zaczynam nowa prace, bardzo sie ciesze, ze ja znalazlam bo wiadomo jak jest z praca w naszym kraju. Ale boje sie :( co mi poradzicie?

Gość kkjkddkdkd
dasz rade zabierz ulubioną słodycz

każdy się boi, każdy kiedyś zaczynał, wyluzuj. a z rana może jakiegoś kielicha walnij. mnie to pomaga:)

Gość kielicha do pracy?
czego sie wlasciwie boisz?

nie chce kielicha bo musze tam dojechac samochodem . Jak zaczac rozmowe z osobami z tej pracy? wszyscy pracuja tam juz wiele lat, w moim dziale beda 2 corki wlascicieli firmy..ehh

boje sie bo to moja 2 praca...w pprzedniej pracy dobrze sobie radzilam, szef mnie lubil i dlatego "kolezanki" podkladaly mi swinie, kablowaly - nawet nie wie za co bo zadnych bledow nie popelnialam, ogolnie dowiadywalam sie zlych nieprawdziwych rzeczyno sobie. Dodam ze mam 24 lata a tamte wszystkie byly po 40-stce. Boje sie znowu ze atmosfera bedzie zla, ze znowu spotkam zle osoby, ze sie nie dogadam, albo ze nie podolam obowiazkom, bo jak juz wspominalam to praca nie w moim zawodzie

Gość kwestia kielich sie rozwiazala
;) nic na sile, wszystko sie jakos samo potoczy, zobaczysz :) przyjdziesz pierwszego dnia, przywitasz sie/ zostaniesz przedstawiona... na poczatku wiadomo gada sie na jakies neutralne tematy. a czy Twoje obawy nie wynikaja z trudnosci poznawania ludzi w ogole, prowadzenia rozmowy z nimi, itp?

no sie potozy, tylko ja też znam ten stres. tyle, że ja jestem wygadana, ale z takiego stresu gadam głupoty i az sie bardziej z ludzmi nie zapoznam to sie ze mnie smieja:P no ale przynajmniej mnie lubia. dlatego wale kielicha, wtedy jestem wygadana, ale madrze;)

starsze kolezanki byly na pewno zazdrosne :o przeciez w nowej pracy nie musi byc tak jak w poprzedniej, a Ty juz zakladasz najgorsze.

roznie bywa...wlasnie na poczatku jestem niesmiala i nie wiem co powiedziec, dopiero gdy juz czuje sie dobrze wsrod tych nowopoznanych osoba to jestem wtedy zupelnie inna, pewna siebie i wygadana...ale na poczatku...coz nie mam pojecia co mowic

starsze kolezanki byly na pewno zazdrosne :o przeciez w nowej pracy nie musi byc tak jak w poprzedniej, a Ty juz zakladasz najgorsze.